- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy értetted, de a Codegen névnek már nincs hitele. Akármilyen király jázat kidobhatnának, a kutyát se érdekelné. Ahhoz kellene 1-2 év, hogy a köztudat egyáltalán foglalkozzon a nevükkel, ezt annyira elcseszték.
Egyébként garantálom, hogy, ha ugyan ez a kép lett volna, Codegen felirattal az oldalán, és a cikk végén a jvasolt magyar fogyasztó ár 6990 Ft-t lett volna, legalább ennyi, ha nem több "én tuti, hogy veszek egy ilyet" hsz lett volna.
-
TazLeacher
nagyúr
egyébként érdekes nézni a nyálcsorgatást. kíváncsi lennék, ha nem Zalman lenne a neve, hanem Codegen, akkor is hasonló kommentek lennének e.
Azt tudod, hogy ez jó nagy hülyeség volt?
Az, hogy rá van írva, hogy Zalman, jelent valamit. Egy bizonyos minimális minőségi szintet. Épp ezért, aki úgy gondolja, hogy szép, az bátran megveszi, mert tudja, hogy a pénzéért minőséget kap. Amit ugye a Codegenről nem lehet elmondani.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Nekem kimondottan tetszik a mágneses zár, legalább nem az az igénytelen pattintós. Nem tudom, nekem nem csukódik magától...tegnap egész este nyitva volt, mert sok DVD-t írtam...nem tudom Te mit csináltál vele.
A rezonanci asem tűnt fel eddig, pedig megvan már 8 hónapja, bár nekem csak 1 winyó van benne.
A kábelrendezés ebben a Zalman kuckóban kétség kívül előnyösebb, és akkor még enyhén fogalmaztam.
-
TazLeacher
nagyúr
Eddig úgy gondoltam nem igazán lesz ház, amire lecserélném az enyémet. Tévedtem...kiváncsi vagyok mennyi lesz itthon. Mert a jelnlegi árfolyamon 30K alatt van.
Mod.:
Gyorsan meg is változott a véleményem ezt olvasva:Az olcsóbb kategóriába is szán házat a Zalman ez a GS előtagot kapta. a GS-1000 egy kicsit szerényebb kiszerelésben érkezik, alumíniumot az előlap nem nagyon látott, de a műanyag egészen jó minőségűnek tűnik, a kis talpak helyett viszont érdekes emelvényt kapott. A beltér is egészen logikus elrendezést hoz, a tép lent van, így nem melegszik nagyon és halkabban is üzemel, az alaplap hagyományosan van rögzítve, nem fejjel lefele, de a processzor magasságában van egy kifújó ventilátor, ami elengedhetetlen (kéne legyen de ezt sok gyártó nem tudja...). -radikalmod
Marad az Auror. Az legalább fém...ennyit erről. Megint spóroltam egy rakás pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest