- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Múúúúúú
Ez tetszik, köszönöm!
Fejlesztőeszköz? Igen, az. Fejlessz rá, leld benne örömöd.
Na már most: történetesen fejlesztettek rá szoftver-téren is, ahogy valamennyire hw-téren is. Ezt a Thinker Boardod most felejtsük el, maradjunk a jó bevált RPi-nél:
1) több, igazán kiváló audio DAC is készült hozzá (lelkes, profi csapatok fejlesztették). Dedikált audiolejátszónak kiváló megoldás, nagyon spéci rendszerrel, ahol külön erre tunningolt kernel és OS dübörög. Olyan spéci tápegységeket kapni, amik már elérik az audiophile-kategóriár (és nem, nem USB-n kell csatlakoztatni). Persze, ehhez már illik megfelelő erőlködővel, hangsugárzókkal, forrással és hallással rendelkezni, hogy legyen értelme.
2) egy dolog, hogy minek szánták, és egy dolog, hogy mire használják. Az Rpi2/3 és az Odroid C2 a két legkomolyabb médialejátszó, évek óta százezrek használják erre a célra (valamikor tavaly olvastam, hogy az RPi2 legnépszerűbb felhasználási területe a médialejátszó, de most nem nyűglődöm a forrással, így ez csak meg nem erősített infóként kezelendő). Az Odroid C2 pedig kimondottan ez miatt lett sikeres.
Most szedhetném szét darabokra, amiket leírtál, de csak szemezgetek. Bőven felüllövés? Nem láttál te még komolyabb Media Library-t egy puccosabb skinnel, néhány fancy pluginnal. RPi3 és C2 esetében pattogós és korrekt a GUI (utóbbinál főleg, ha eMMC van és a gigabites LAN is segít).
Mutass nekem egy olyan médialejátszót, amit 25-30 dollárért meg lehet venni és valóban működőképes? C2-re még custom Nougat kernel is van, amiben olyan szintre csiszolták a display sync és refresh kezelést, hogy szinte tökéletes video/audio sync érhető el, minden fps esetén. Na, de nem is megyek bele, felesleges. Ha a 25-30 dolláros noname, no support, jellemzően Android-alapú kütyükre gondolsz, és ezt neveznéd célhardvernek, akkor neked megfelel a Smart TV is, mint médialejátszó. Hogy fut rajra LE? Maradjunk annyiban, hogy elindul
Nem értem a tápellátás miatt miért vagy így fennakadva? C2-re van nem USB tápellátás is (sőt, pl. a microUSB lekapcsolható egy jumperrel). Vannak ám minőségi tápok (FSP), de számtalanszor raktam össze olyan megoldást is, hogy a TV USB portjára van kötve az RPi/Odroid, és akkor az ON/OFF is megoldható. Ráadásul erre a hard OFF üzemmódra a custom LE buildek fel is vannak készítve, így nem okoz semmi gondot.
-
ViZion
félisten
NAS van, meg a TV-n külső HDD, de írtam. A kínai médialejátszókat nem mertem bevállalni, de ahogy nézem a 20-25k sávból már lementek 10k körülre a 2/16 GB-os quad megoldások. A "fejlesztőeszköz" jó, a buherálást szeretem. NAS-on se a gyári SW van fent, pedig megfelelne, de nahhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged