- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HKorn
veterán
5.5"
Tudnak ezek esetleg mást is mostanában? Nemigaz nem lehet 5"-al kijönni egy új modellnél.
-
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Amit írsz, hogy generált hype és hogy szerinted direkt hazudnak, szerinted mekkora rizikó?
Vevők átmennek akkor máshova.... Gondolom nem kell részletezni.
Nem örülsz neki , ez van..
Ez is badarság hogy hónapokig nem lehet kapni.
Ott vagy Kínába ne mondd már ezt...
Nem voltál még Xiaomi üzletben pl?
.
Másolták? Egy temazhato rendszernél sok értelme nincs másolasrol beszélni...Neked nem szimpatikus ez van. Nekem a MIUI V5 után épp meglepő volt látni az EMUI 3.1-est...
-
veek91
csendes tag
pompás, az indiánokra rá is fér az arcszépítés.
-
-
törölt tag
Nem a külsőségek ellopásáról beszélek, ha elolvasod a cikket, akkor arról van szó, hogy befektetés kamuval odament, és amikor már elég sok infót tudott meg, akkor inkább megcsinálta saját cégen belül. Mert egyedül esélyesen nem nagyon ment volna nulláról felépíteni a dolgokat.
A OnePlus 3 éve csinálja ezt, a Xiaomi pedig 6. Igen, mások is próbálják átvenni, de most nem erről volt szó. Ráadásul a többieknél tipikusan a készülék rajtjánál van flash sale, a Xiaomi esetében hónapokig(!) csak úgy lehet kapni sok terméket.
-
aelod
veterán
válasz
#16820480 #26 üzenetére
A lopás linken én egyből a samsung galaxy ace1-re gondoltam.
De ez a lopás dolog is elcsépelt már.amikor versenyeztetik a potenciális vásárlókat a termékeik megvásárlásának kegyéért...
Kicsit olyan mint a one+ nem?
Mindezektől függetlenül egy sikeresen növekedő gyártóról beszélünk amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Remek ár/érték arányú telefonjaik vannak.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#16820480 #26 üzenetére
A miui8 az a miui7-re epul, szinte semmi valtozassal, a miui7 a 6-ra, a 6 az 5-re es igy tovabb. Kb csak a desing mas, es a kezdetek ota benntvan minden ami most, KIVEVE azokat a funkciokat, amik az uj androiddal jonnek/jottek be.
Emui 4.1 marshmallow-tol
Miui5 Jelly, de legrosszabb esetben is KitKat
A miui 6 KitKat volt, az tuti, es azota ssmmi extra nincs a 7-ben es a 8-ban... Csak uj stilusu ikonok -
törölt tag
Mivel ezek a cégek nem adnak ki pénzügyi jelentést, így nagyon pontos számok lehetnek ott. 2016-ban nem is közöltek eladási számokat sem a Xiaomi részéről, mert éppen szar évük volt, most megint jön ez az évi 100 milliót célozzuk meg, amibe egyszer már beletört a fejszéjük két éve.
Én őszintén nem tudok nekik drukkolni, egy nagy lopással indult az egész telefonos ágazatuk, amit persze a hardcore kínai rajongói bázisuk kérdés nélkül támogatott. Mostanában amúgy ugyanez a lopkodás megy a jelenleg sikeres vetélytársaktól, mint pl a Huawei (véletlenül a MIUI 8 szinte egy az egyben másolata volt az EMUI 4.1-nek, funkciókat és designt is beleértve).
Szóval bocs, hogy nem hiszem el kérdés nélkül egy ilyen cégnek, hogy ja éppen nem tudnak elég gyártókapacitást bérelni. 6 éve folyamatosan. És teljesen véletlenül és ezzel egyáltalán nem összefüggésben hozták be ők a köztudatba a flash sale módszert, amikor versenyeztetik a potenciális vásárlókat a termékeik megvásárlásának kegyéért... -
Drenadar
veterán
Xiaomi és a fotózás? Ez most komoly?
-
aelod
veterán
válasz
#16820480 #19 üzenetére
ogy ezzel lehet annak a látszatát kelteni, hogy milyen kelendő, és így még több embernek kell, mert nem lehet/nehéz megszerezni. Nem érted. Kereslet/kínálat. Nem kell itt belemagyarázni, hogy látszatot akarnak kelteni.
De a számok nem hazudnak. Hol is van a Meizu a listán?
-
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Azért itt 80-100 millió készülékkel éves szinten sakkozni, hogy el fog-e kelni vagy sem, elég nehéz.
Itt nincs olyan , hogy nem raktároznak, mindenképp kell nekik raktár.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy majd ott ülnek, és akkor hú most ennyit gyártsunk már, mert így hype lesz
Persze a partnerek is raktároznak, de azért nah. Persze, ha Te hiszel ebben a spekulációban, én elhiszem neked
Megtudni úgy sem fogjuk, épp ezért annyira nem is érdekel.
Tök mindegy, hogy ki hogy marketingezik... Az egyik így, a másik úgy. Nekem a termék a lényeg, nem a bullshit.
-
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Termeléstervezés az, amire ki akartam lyukadni.
Mivel tavaly nem volt annyi eladás, idén nem béreltek akkora gyártókapacitást, mint amit végül a valós számok indokoltak volna.
Remélem így már érthető, mert mindent leírtam
A második válaszom meg szerintem a Meizura vonatkozott, az első a Xiaomira
De oda is írtam mindkettőnél. Részemről ennyi, nem értem akkor mi a kérdés
Ha akarod úgy is érted.
Egyszerűsítem akkor:
Meizu: Keveset gyártanak, így az a mennyiség el is fogy szépen, fennakadás nélkül.
Xiaomi: Tavaly szar évük volt, idén nem béreltek annyi gyártósort, de többre lett volna szükség, emiatt van készlethiányRemélem így oké, ennyi off mára elég volt. Értsd úgy, ahogy gondolod. A gyártósori dolgot egy közvetlen forgalmazótól tudom.
-
törölt tag
Most akkor mivan?
Azt mondod, hogy kevesebbet adtak el tavaly, ezért akadozik idén az ellátás, mert nem kapnak annyi gyártókapacitást. Erre most meg aki kevesebbet ad el, arra kisebb az igény is? Szerintem ez masszívan önellentmondás ilyen formában.
Simán bele lehet látni, hogy nem akarnak készletet tartani, mert az plusz kiadás, raktározni, meg egyebek. Legyártják, gyorsan kiszórják. Illetve amit írtam az elején, hogy ezzel lehet annak a látszatát kelteni, hogy milyen kelendő, és így még több embernek kell, mert nem lehet/nehéz megszerezni.
-
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hű, azért mennyiségileg van egy icipici eltérés a két márka között
Nem?
Kevesebbet gyártanak is Meizuból, és kevesebbet is adnak el.. És az érdeklődés is alacsonyabb. Józan logika.
Kis mennyiségnél elég nehéz akadozást produkálni, mint a nagy mennyiségnél...Ebbe mást belelátni szerintem nem igazán lehet, de biztos úgy van ,ahogy mondod
-
-
Ez is siker termék lesz.
Bár nem vagyok kijelző háborgó, de a célközönséget preferáltan az 5" lenne az ideális.Bár a Redmi 5 nem jelent meg arra kicsit jobban húz a kíváncsiságom.
-
Keem1
veterán
Ki az, aki a csajért kattintott?
-
-
atike
nagyúr
36 okos arcszépítő effekt.
Felsírtam.
Már az alsó kategóriában is megjelent az AI...
-
-
atosan
veterán
Hm, nem rossz, főleg ennyiért. Igaz csak HD kijelzőt kell meghajtani, de az akku időre kíváncsi lennék.
-
törölt tag
Nem hinném, hogy nagyon QC procikkal jönnének, mivel a Mediatek bevásárolta magát a Meizu-ba. Az Exynos még valószínűbb, mert olyat korábban is sokat használtak.
Amúgy nincs semmi baj a Meizu árával, bizonyos telefonjai még olcsóbbak is voltak a Xiaomi vetélytársnál, vagy jobb hardvert kínáltak kvázi azonos áron. A Flyme is szerintem sokkal jobb a MIUI-nál. De az tény, hogy a Xiaomi elég aljas árazáspolitikát folytat. Kíváncsi vagyok eljutnak-e Leeco szintre valamikor emiatt.
-
-
törölt tag
Kínában sokkal könnyebben elérhetők a Meizu telefonok, mert nincs belőlük állandó készlethiány. Felmész a webshopba, megrendeled. Ehhez képest Xiaomi-nál hetekig lehet bámulni az "out of stock" címkét.
Az, hogy mondjuk errefelé inkább a Xiaomi-t hájpolják megint más kérdés. -
hemaka
nagyúr
Nem volt eddig szelfifokusz? Hogy elhettunk nelkule?
-
Soybex
őstag
Durva hogy milyen árakkal támadja a Xiaomi a vásárlókat. Teljesen kiszorította a Meizu-t és a társait ebben a 35-60k árszegmensben
-
Redmi Note 5A Prime , ahogy a cikkben is le van írva.
Nem igazán értem miért kellett neki új nevet adni... Nehogy elkezdjék a Huawei-t nyomni..
Hírben elírás, ha már Huawei, Y5 is belekerült valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Y1 Indiában mutatkozott be, és egyelőre az egyik nagy webáruháznál vásárolható meg önfotós extrákkal és szelfivakuval.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest