- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
HD YouTube videókból, meg bármi másból simán összejön.
Nyilván netezési szokások között is van különbség. Én mondjuk 5 ujjamon meg tudom számolni, hogy hány YT videót játszom le egy héten.
A hotfixeket kevésbé értem. Milyen rendszert vagy szoftvereket használsz, ami 2-3 naponta leszed gigányi hotfixet?Plusz ha linkel valaki egy YouTube videót akkor sem tudod megnézni egy kattintással anélkül, hogy más böngészőt indítanál.
Hatalmas feladat rákattintani az IE32 ikonjára, és ctrl+v-zni a címet, ja
Ofkorsz tudom, hogy egyes embereknek a youtube van annyira fontos, mint az élelem meg a levegő, de ettől még erős túlzás volt, amit mondtál, és ennyi lett volna a lényeg. -
törölt tag
köszi, akkor egyenlőre marad ez.
operára hogy tudom "rákötn?" ?ű
Ez mondjuk igaz, sokan azt se tudják hogy lehet blokkolni a rekiket. A FF-re nem tudják hogy egyáltalán van az Adblock, operán ugye nem kezdi el kézzel az oldalon nyomogatni a tartalom tiltást (hát még pl a te egyéb módszereidet) , Chrome-ba meg nem áll neki feltenni a Bfilter-t majd beállítani.
-
WonderCSabo
félisten
"Csak ilyen soha nem lesz, hogy "ha minden ember"..."
Jéé, én is ezt írtam. Mellesleg már ha az olvasók elég nagy százaléka blokkolja, már az is csődbe vihet sok oldalt, de valszeg ez sem fog bekövetkezni.
A legszarabb PH!s banner az aquajé volt. Totál el volt benne cseszve a JS kód, még le is kellett állítani a futását.
-
Morden24
nagyúr
Böngésznek aktívan 2-3 napig és annyi a "korlátlan" net nevetséges pár gigás limitjének...
Ha beleszólhatok ebbe az értelmes vitába, akkor megkérdezném, hogy milyen honlapokat látogatsz te, ahol néhány nap alatt pár gigát forgalmazol?
Én speciel 14Gb-s mobilnetet használok (csak halkan jegyzem meg egyébként, hogy forgalomkorlát nélküli mobilnet csomag egy darab van jelenleg Magyarországon, a Telenor flexije, aminek szintén nem lesz "annyi" 2-3 nap aktív netezéstől), és aktív netezéssel, Windows és egyéb appok valamint driverek frissítésével + néha némi kis egyébbel együtt is teljesen jól ki lehet jönni.Egyébként biztos jó a flashblock, én meg inkább használok 64-es böngészőt
-
törölt tag
mi olyan erőforrásigényes egy jpeg vagy gif betöltésén (flash-re van a chrome alá is remek megoldás)?
amúgy meg lehet ezen vitázni, hogy mi etikusabb, de én konkrétan még sosem kattintottam szándékosan reklámra neten. semmilyen módon nem sarkall egy termék kipróbálására az ilyen fajta hirdetés, ellenben például egy színvonalas bemutatócikkel.
-
törölt tag
Kikapcsolni én is kikapcsoltam mert ne idétlenkedjen itt minden idegen oldalnál hogy lefordítsa e. Viszont így is 2 kattintás mivel a jobb egérgombos menübe ott a translation rész.
Syl
Nekem csak Flashblock van és alig látok reklámot.
Izgő mozgót szinte sehol a többi nem érdekel bár azt se sokat.
-
Syl
nagyúr
Nekem meg az ugrabugráló, animált flash/gif banner a becsípődésem
Ezért is van flashblock az adblock mellett.
A reklámok le(nem)töltődése ügyében nem kívánok állást foglalni. Az általam napi rendszerességgel látogatott oldalak (élén a PH lapcsaláddal
) benne vannak a kivételek listájában, azaz korrektül megjelenik minden reklám.
Más kérdés, hogy én még soha nem vásároltam ilyen reklám hatására. Tehát nálam hiába töltődik le, jelenik meg, nem lesz belőlem vásárló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged