- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
attila9988 #99 üzenetére
Tükörfordítás.
-
Morden24
nagyúr
HD YouTube videókból, meg bármi másból simán összejön.
Nyilván netezési szokások között is van különbség. Én mondjuk 5 ujjamon meg tudom számolni, hogy hány YT videót játszom le egy héten.
A hotfixeket kevésbé értem. Milyen rendszert vagy szoftvereket használsz, ami 2-3 naponta leszed gigányi hotfixet?Plusz ha linkel valaki egy YouTube videót akkor sem tudod megnézni egy kattintással anélkül, hogy más böngészőt indítanál.
Hatalmas feladat rákattintani az IE32 ikonjára, és ctrl+v-zni a címet, ja
Ofkorsz tudom, hogy egyes embereknek a youtube van annyira fontos, mint az élelem meg a levegő, de ettől még erős túlzás volt, amit mondtál, és ennyi lett volna a lényeg. -
Morden24
nagyúr
Böngésznek aktívan 2-3 napig és annyi a "korlátlan" net nevetséges pár gigás limitjének...
Ha beleszólhatok ebbe az értelmes vitába, akkor megkérdezném, hogy milyen honlapokat látogatsz te, ahol néhány nap alatt pár gigát forgalmazol?
Én speciel 14Gb-s mobilnetet használok (csak halkan jegyzem meg egyébként, hogy forgalomkorlát nélküli mobilnet csomag egy darab van jelenleg Magyarországon, a Telenor flexije, aminek szintén nem lesz "annyi" 2-3 nap aktív netezéstől), és aktív netezéssel, Windows és egyéb appok valamint driverek frissítésével + néha némi kis egyébbel együtt is teljesen jól ki lehet jönni.Egyébként biztos jó a flashblock, én meg inkább használok 64-es böngészőt
-
Morden24
nagyúr
Oks, a lényeg, hogy semmilyen olyan fícsörrel nem rendelkezik, ami miatt én lecserélném, és tartok tőle, hogy egy add-on mániás rókás, vagy egy O/A-s is kb. ugyanígy van. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz böngésző, hanem azt, hogy semmivel nem tűnik ki a többi közül. Leszámítva az embertelen gyors verziószámváltást, de hát ja, be kell érni a 9-es meg 10-es számokat gyorsan. A 4-es szerencsére már le van körözve, mission accoplished!
Én használtam OSX-en Safarit, szerintem semmi gond nincsen azzal a böngészővel. Nem tudom, miért lenne annyira érdemes leváltani Krómra.
Szóval nem állítom, hogy szar böngésző, de igazából (számomra) csak azt tudja a többihez képest felmutatni, hogy ez Gúgöl.
Ezen felül még mindig állítom, hogy felhasználói szinten teljes mértékben ízlés dolga a böngészőválasztás, szóval természetesen nem kötekedésnek szánom, hogy szerintem közel sem olyan nagy szám a Króm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest