- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
"Csak ilyen soha nem lesz, hogy "ha minden ember"..."
Jéé, én is ezt írtam. Mellesleg már ha az olvasók elég nagy százaléka blokkolja, már az is csődbe vihet sok oldalt, de valszeg ez sem fog bekövetkezni.
A legszarabb PH!s banner az aquajé volt. Totál el volt benne cseszve a JS kód, még le is kellett állítani a futását.
-
WonderCSabo
félisten
Épp ezért a popup reklámok már eléggé visszaszorulóban vannak.
Én nem szidom Vladimir Palantot, meg a többi adblock fejlesztőt, sőt. Használom a termékeiket, de csak ésszel. A kedvenc oldalaim (pl. a PH!) alapból fehérlistán vannak.
Sweet Lou 6: Jah, látom már válaszolt dabadab, a Google szinte csak reklámokból él. Az smsweb most is népszerű.
oO7: Az oldalaknak a tartalomcserébe azzal fizetsz, hogy látod a reklámokat, esetleg rájuk kattintasz, miatta veszel terméket, stb.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #76 üzenetére
Ez részben igaz. Viszont az oldalaknak gyak. csak ez az egyetlen bevételi forrásuk. Ha mindenki letiltaná a reklámokat, akkor az ilyen oldalak csődbe mennének. Egyébként vannak olyan újságok online változatai, amik fizetősek.
oO7: Jééé, megint elakadt a gondolatmenet. A letiltod a reklámokat a Googlenek se lesz ám bevétele. És nem tudja finanszírozni a rohadt drága jutúbot. Persze ez csak elmélet, ez sosem fog bekövetkezni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #72 üzenetére
A reklámblokkolókat azért az internet felhasználók kis százaléka használja. Persze egy informatikai portálon más a helyzet. Igazából csak akkor van baj a reklmámmal, ha elcseszi az oldalt, nehézzé teszi a navigálást, olvasást. A PH!n teljesen jól vannak elhelyezve a reklámok, ezért itt sztem nincs is sok értelme blokkolni.
-
WonderCSabo
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- ASUS ROG Ally
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest