- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
válasz
#41635072 #164 üzenetére
Attól, hogy te még nem láttál horpadt és/vagy kifényesedett MBP-t, más még láthatott.
Én láttam. (Mondjuk kifényesedettet TP-ből is láttam, de horpadtat nem. Viszont 5-10 ezerből kicserélem a megfelelő elemet.)
Szóval nem különösebben érdekel mit mondasz, mert több a tapasztalatom a témában.
Nekem a legjobb kell, neked jó az ultrabook. Így szép a világ. -
Alchemist
addikt
válasz
#41635072 #157 üzenetére
Unibodynál meg nehogy már masszívabb legyen egy TP
Nem titánról, hanem (vékony) alu unibody-ról van szó, ugyanakkor számít a kijelző védelme és a zsanérok masszivitása is.
Az UB nem arra van, hogy még a szomszéd monitorát és 32 nyomtatót ráköss.
Igen, az ilyen feladatokra lett kitalálva a business kategória, dokkolóval együtt. Nálam alaphelyzet, hogy 3-4 USB port használatban van.
Egyébként ugyan úgy javítható minden része, kivéve a RAM-okat, mert akkor az egész LogicBoard-ot cserélni kell.
A vinyó/SSD és az akku otthoni cseréjének lehetősége eléggé alapkövetelmény lenne...
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
#41635072 #95 üzenetére
Az valami elírás lehet, Pheke is mondta az adásban, hogy tuti nincs annyi. Külföldi oldalakon az Aspire V5 171 szériánál 3lbs súly van írva, az 1,36kg. Szóval ez vagy valami ólommal bélelt kiadás, vagy simán elírták.
A leírás szerint optikai meghajtó is van benne, szerintem sima Copy/Paste baleset történt
.
-
kchris78
veterán
válasz
#41635072 #78 üzenetére
egy apró megjegyzés még: nem próbáltad legyalulni és kizárólag Win-t telepíteni? BootCamp-es driverekkel nekem szépen ment de inkább az OSX mellett döntöttem. Win7-8 már támogatja az EFI Bios-t nem kell OSX egy ilyen gépre. Persze bill matrica ilyesmi megmarad de Win lesz rajta virtualizálás nélkül.
-
kchris78
veterán
válasz
#41635072 #71 üzenetére
ki az aki megtartja ezeket hülye rejtett partíciókat? Nekem ha van új noti azzal kezdem hogy újratelepítek egy vanilla oprendszert a hülye gyártói vicik vacak programok nélkül, és legyilkolom a rejtett oprendszert ami egy előre telepített image tele ilyen programokkal...
Egy ThinkPades program vezeti a listát ami tényleg hasznos: nem engedi az akksit tölteni csak ha magától le nem merült 95% környékére.. Nem töltögeti 98%-tól újra vagy ha kihúzom 5-10mp-re a gépet.. ÍGY birja az akksi 1-2 évig. (nagy hiszterézis) -
kchris78
veterán
válasz
#41635072 #75 üzenetére
Egy két ponttal hadd szálljak szembe:
-Virtuális gépet lehet telepíteni mondjuk egy XP-vel. Van rajta Wine is.
-Exchange támogatás hiánya? Van Microsoft Offive 2011 Macre (Word, Excel, Oulook, PowerPoint). Igaz a legújabb SharePointos cuccok valószínű nincsenek benne.
-Flash? Amennyire én láttam ugyanaz a plugin települt mint Win-re - ez nem Android meg nem is iOS. (Még a legújabb 5-ös Silverlight plugin is van rá, teljesen megörültem hogy teszteléshez nem kell virtuális gép se Remote Desktop)Ha neked logikátlan az OSX elfogadom, meg a bill matricázást is. Meg természetesen azt is hogy ma már a Core2Duo-s változat gyenge processzorerőben, sokkal nagyobb a különbség core2duo-corei5mobil (2.generáció) között mint a corei5mobil - corei5 (3. gen) között, néztem Benchmark értékeket.
-
kchris78
veterán
válasz
#41635072 #70 üzenetére
Miért kell "kibírni"? Én nemigen találtam más jó "Ultrabookot", a Zenbookról lebeszéltek (relatíve sok hibás darab, külföldi szervíz(!!!)), de nagyon belebuzultam azóta a MBA-be
. 10.8-as OSX 10mp alatt bootol (Win8 halad de ezt még mindig nem hozza be..), etc etc. Minden alkalmazást megtalálok amit Winen is használtam, és a Touch control meg brutál jó. Egyenlőre nem is tervezem a visszalépést PC-re... Mindezt majd 20 év PC és 10 Linux után.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest