- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
kchris78 #179 üzenetére
Igen, igen, veszek külső HDD-t, a programokat az SSD-re telepítem,
zene, film meg a winyón lesz.Egyébként tényleg brutál a gyorsasága, 10-11 mp. alatt feláll az egész rendszer,
a bekapcsolástól számítva.
Plusz amikor lefrissített a Win, az is eszméletlen gyorsan ment!
Emlékszem a Vaio-nál majdnem 10 percet vártam, mire kikapcsolt az első frissítés után.Egy DVB-T USB-t már kapott, így a MinDig TV már jön rajt, és ezzel a kijelzővel már lehet TV-zni is!
Szóval tetszik!
-
DarkByte
addikt
válasz
kchris78 #135 üzenetére
Mint írtam az enyém lassan 1 éves lesz, december elején vettem tavaly. Már vannak karcok az alumínium fedélen, fénynyel megvilágítva oldalról látszik, egyébként nem. Igaz nem mindig hordom nekivaló táskában. A másik ami kopik az a lenyitható ajtóknál a belső lemez felülete. A fejhallgató csatlakozó környéke tipikusan, sötétben nem mindig találom el a jack dugóval és leszedi a festést. Még egy dolog van: a gombok hozzáérnek egy kis kosz után a kijelzőhöz és meglátszik a kocka alakjuk mint zsír lenyomat.
Egyébként semmi más negatívum nincs eddig. SSD-vel nincs gond, akkun sem vettem eddig észre hogy jelentősen csökkent volna az üzemidő (igaz le van korlátozva hogy csak 80%-ig töltse fel, elvileg ezzel kíméli az akkut).
-
Napfénysüti
nagyúr
-
stifi
senior tag
Asus szerviz itthon: www.fixdirect.hu
-
törölt tag
Igen, XP van virtualizálva nem mondtam hogy nem lehet, de jobban örülnék egy tisztán wines gépnek, pl ennek a Samunak.
Exchange/ActiveSynch támogatás NINCS az office-ban SEM! Hotmaillel mindenesetre nem működik.
Csomó flash alkalmazás nem fut vagy lassú, hibás. Pl Runescape, Family Guy Online, Youtube-bal is voltak gondok anno, és ez nem egyéni.OS X-ben rengeteg értelmetlen dolog van.
Lionig nem volt teljesképernyős mód. Néztem is, hogy WTF. Jópár alkalmazás a mai napig nem támogatja.
Megnyitott dukumentumból nehezen lehet kilépni, először piros, aztán ctrl+Q...
Nem lehet két alkalmazást egymás mellé ILLESZTENI a lépernyőn.
Ha mozgatok egy ikont, vagy csak átmásolok/áthúzok egyik helyről a másikra, akkor van hogy az ikont rádobja egy másik ikonra, vagy teljesen abszurd helyre pakolja.
Ezeken kívül még ezernyi bajom van vele, de had ne soroljam fel őket."most írnék egy kettőskeresztet, de nem tudom hol lehet" - 77. HSZ: a gyári partíciót mondjuk én is mindig legyalultam.
-
törölt tag
-Mert mérnökhallgatóként (és egyébként is) szükségem van egy windowsra a programok miatt.
-Gyatra flash/unity támogatás, exchange támogatás hiánya stb.
-Pénztárcám csak egy 2010-es verziót enged meg, lehetne erősebb is.
-OS X számomra kínszenvedés. Logikátlan,kiforratlan, most ebből ne indítsunk vitát.
-Speciális karakterek hiányoznak a billentyűzetről ezért majd matricáznom kell, ráadásul eltér a win/linux kisztástól.Persze ott vannak a pozitívumok:
+Tökéletes anyagminőség
+Kiváló kijelző magas kontraszttal, betekintési szögekkel, kalibrálva
+Pehelykönnyű súly, ami számomra a legfontosabb tényező, mert a laptopot arra találták ki, hogy az ember cipelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest