- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Csokiii #1386 üzenetére
a kivágott lemez néha deformálódik.
meg kell vizsgálni, hogy "szintben" maradt-e.az élekre létezik különböző beszerzésekből élvédő gumi.
amit csak rá kell húzni.
(ez csak tájékoztatás.)
természetesen ez a gumizás jelen esetben nem jó, mert azon feküdne fel a plexi.a rácsozás, plexizés ragasztása csak akkor jó, ha a kivágott lemez egyenes marad.
ha picit is meghajlott, akkor az átmenő, így összehúzó csavarozás javallt, mert az erőszakosan, de ezeket kiegyenlíti, egymáshoz húzza az enyagokat.
ha az egyik felület kicsit görbe, a másik totál sima, akkor hiába ragasztja az ember össze, akár teljses összeszorítással a kötés idejére, idővel szét fog feszítődni.
viszont ha a ragsztó nem túl rideg, picit gumiszerű, akkor az idő múltával is lesz minimális játék, tolerancia.(a véleményemet úgy vedd figyelembe, hogy csak rácsoztam, de nem plexiztem még személyesen!!!)
-
válasz
Csokiii #1386 üzenetére
Én a csavart ajánlom, sérülés esetén könnyen cserélhető a plexi, nem marad rész a plexi és az oldallap között ha egyenes az oldallap.
Nálam a kétoldalú ragasztószalag kb 0,5 - 0,7 milis távolságot tartott a plexi és a lap között, valszeg túl vastag ragasztószalagot használtam. -
Engineer086
Modder
válasz
Csokiii #1384 üzenetére
Általában két féle rögzítést szoktunk alkalmazni, az egyik az átmenőcsavaros, a másik pedig a két oldali ragasztós. Ilyenkor a plexi és afém lap közé rakod a ragasztószalagot.
Ha az éleket szép egyenesre levágod és sorjamentesre készjted, akkor szerintem nem kell semmiféle takaróelem oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged