Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, pont mikor kiléptem akkor jutott eszembe hogy a dekopírt is írhattam volna. A papírszalag alatt pedig a maszkolószalagot gondoltam, és pont azért mert nem hagy nyomot.
A fóliával akkor lehet félreértettem mit akarsz kezdeni. Most arra akarod használni, hogy kitakarj vele olyan részeket amiket nem akarsz lefesteni, vagy védőfóliát akarsz az egészre tenni?
Ha műanyagot vágsz, nem melegszik fel annyira a fűrészlap, mert jobban harapja az anyagot.
-
Mister_X
nagyúr
Dekopír az van, ugye nem fog sérülni az alumíniumtól?
@razorbenke92: én valami olyasmire gondoltam, mint amilyen fóliákat a telefonokra vagdosnak. Tapad, fixen van a helyén, de ragacsnyomot nem hagy. Ezekkel az a gondom, hogy 7 col fölött nem találtam, egy ATX hára meg szerintem kicsit drága lenne beborítani ekkorákkal.
Fújós festékre nincs senkinek sem ötlete?
-
LLKobe
veterán
Hát kérlek: a led bele van mélyesztve amennyire lehet a plexibe, és elfedtem a tetejét egy darab alufóliával. Ez azt eredményezte amit a képen látsz, hogy ahol az alufólia van ott van egy sötét pont, akörül rohadt fényes, és marhára nem egyenletes.
Gondolkodtam több leden, de akkor ugyanez lenne csak 3 helyen...Ezért gondoltam hogy a plexi lapját le kéne festeni valami fluoreszkáló festékkel, az legalább egyenletes lenne, és úgy se kell hogy erős fénye legyen.
De minden ötletet/javaslatot szivesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- 500GB HDD -K (WD)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest