- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, pont mikor kiléptem akkor jutott eszembe hogy a dekopírt is írhattam volna. A papírszalag alatt pedig a maszkolószalagot gondoltam, és pont azért mert nem hagy nyomot.
A fóliával akkor lehet félreértettem mit akarsz kezdeni. Most arra akarod használni, hogy kitakarj vele olyan részeket amiket nem akarsz lefesteni, vagy védőfóliát akarsz az egészre tenni?
Ha műanyagot vágsz, nem melegszik fel annyira a fűrészlap, mert jobban harapja az anyagot.
-
Mister_X
nagyúr
Dekopír az van, ugye nem fog sérülni az alumíniumtól?
@razorbenke92: én valami olyasmire gondoltam, mint amilyen fóliákat a telefonokra vagdosnak. Tapad, fixen van a helyén, de ragacsnyomot nem hagy. Ezekkel az a gondom, hogy 7 col fölött nem találtam, egy ATX hára meg szerintem kicsit drága lenne beborítani ekkorákkal.
Fújós festékre nincs senkinek sem ötlete?
-
LLKobe
veterán
Hát kérlek: a led bele van mélyesztve amennyire lehet a plexibe, és elfedtem a tetejét egy darab alufóliával. Ez azt eredményezte amit a képen látsz, hogy ahol az alufólia van ott van egy sötét pont, akörül rohadt fényes, és marhára nem egyenletes.
Gondolkodtam több leden, de akkor ugyanez lenne csak 3 helyen...Ezért gondoltam hogy a plexi lapját le kéne festeni valami fluoreszkáló festékkel, az legalább egyenletes lenne, és úgy se kell hogy erős fénye legyen.
De minden ötletet/javaslatot szivesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő