- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
válasz
Mister_X #4317 üzenetére
Hali, én Brain75től vettem anno. Megbízható rendes tag
-
Drizzt01
őstag
válasz
Mister_X #4274 üzenetére
A látványképért tervezgethetsz a Google Sketchup-on is, akár méretarányosan.
-
Engineer086
Modder
válasz
Mister_X #4272 üzenetére
Én nekiálltam a választ megírni, de annyi kérdésem merült fel menet közben, hogy abbahagytam
Kezdésnek én összeraknám a koncepciót, hogy mit szeretnék viszont látni a gépen. Összegyűjteném azokat az elemeket, színeket, amiket felhasználhatok a munka során. Biztos, hogy készítenék vázlatokat, feljegyzéseket, hogy ne vesszenek el az ötletek. Légy türelmes, szánj időt a tervezésre!
Ha összeállt a fejedben a kép, akkor érdemes azon elgondolkodni, hogy miképpen fogod azokat megvalósítani, milyen anyagokat és technikákat fogsz felhasználni. Előnyben vannak azok az emberek, aki korábban már dolgoztak különböző anyagokkal (fa, fém, műanyag, üveg...stb.) és van otthon egy jól felszerelt műhelye. Ha még sohasem dolgoztál ilyen anyagokkal és mondjuk a panel lakás erkélyén tűrnék meg az új hobbidat, akkor sem kell feladni a reményt, hiszen személyesen is ismerek olyat, aki ilyen körülmények között tudott dolgozni és szép dolgokat alkotott.Ha még sosem dolgoztál ilyen anyagokkal, nem használtál a moddingoz szükséges kéziszerszámokat, akkor javaslom, hogy ne vágj bele első körben egy összetett munkának, mert nem biztos, hogy azonnal sikerélményeit lesznek. Apróbb módosításokkal kezdj egy olyan házon, amit nem sajnálsz összebarmolni, szerezz be alapvető szerszámokat.
Rengeteget segíthet, ha moddinggal foglalkozó oldalakat nézel, olvasol. Sajnos magyar nyelvű, kifejezetten moddinngal foglalkozó oldalt nem tudok mondani, régen a Radikalmodon vezettük a munkanaplóinkat, de sajnos ez az oldal már a múlté. A Logouton lehet több átalakításról olvasni, illetve ajánlom neked a bit-tech.net angol nyelvű oldalt, ahol számtalan átalakítással kapcsolatos írás található, rengeteg képpel.
Remélem segítettem egy kicsit az indulásban, ha kérdésed van, szívesen válaszolok rá. -
válasz
Mister_X #849 üzenetére
A kitakaráshoz elég az újságpapír, kb két rétegben, a széleit maszkolószalaggal rögzítsd. Édesapámmal autófényezés mellett tanultam az ilyesmit, szóval elhiheted hogy megteszi.
Anyagmegmunkáláskor műanyagon kicsi ráhagyással szoktam dolgozni, és a végén a finomítást reszelővel csinálom, majd 800-as papírral, aztán ha nem akarok festeni polírkoronggal meghúzom a széleket, így a végén olyan mintha gyárilag lenne ott a széle a műanyagnak.
-
zuchy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest