- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
válasz
Mister_X #4317 üzenetére
Hali, én Brain75től vettem anno. Megbízható rendes tag
-
Drizzt01
őstag
válasz
Mister_X #4274 üzenetére
A látványképért tervezgethetsz a Google Sketchup-on is, akár méretarányosan.
-
Engineer086
Modder
válasz
Mister_X #4272 üzenetére
Én nekiálltam a választ megírni, de annyi kérdésem merült fel menet közben, hogy abbahagytam
Kezdésnek én összeraknám a koncepciót, hogy mit szeretnék viszont látni a gépen. Összegyűjteném azokat az elemeket, színeket, amiket felhasználhatok a munka során. Biztos, hogy készítenék vázlatokat, feljegyzéseket, hogy ne vesszenek el az ötletek. Légy türelmes, szánj időt a tervezésre!
Ha összeállt a fejedben a kép, akkor érdemes azon elgondolkodni, hogy miképpen fogod azokat megvalósítani, milyen anyagokat és technikákat fogsz felhasználni. Előnyben vannak azok az emberek, aki korábban már dolgoztak különböző anyagokkal (fa, fém, műanyag, üveg...stb.) és van otthon egy jól felszerelt műhelye. Ha még sohasem dolgoztál ilyen anyagokkal és mondjuk a panel lakás erkélyén tűrnék meg az új hobbidat, akkor sem kell feladni a reményt, hiszen személyesen is ismerek olyat, aki ilyen körülmények között tudott dolgozni és szép dolgokat alkotott.Ha még sosem dolgoztál ilyen anyagokkal, nem használtál a moddingoz szükséges kéziszerszámokat, akkor javaslom, hogy ne vágj bele első körben egy összetett munkának, mert nem biztos, hogy azonnal sikerélményeit lesznek. Apróbb módosításokkal kezdj egy olyan házon, amit nem sajnálsz összebarmolni, szerezz be alapvető szerszámokat.
Rengeteget segíthet, ha moddinggal foglalkozó oldalakat nézel, olvasol. Sajnos magyar nyelvű, kifejezetten moddinngal foglalkozó oldalt nem tudok mondani, régen a Radikalmodon vezettük a munkanaplóinkat, de sajnos ez az oldal már a múlté. A Logouton lehet több átalakításról olvasni, illetve ajánlom neked a bit-tech.net angol nyelvű oldalt, ahol számtalan átalakítással kapcsolatos írás található, rengeteg képpel.
Remélem segítettem egy kicsit az indulásban, ha kérdésed van, szívesen válaszolok rá. -
válasz
Mister_X #849 üzenetére
A kitakaráshoz elég az újságpapír, kb két rétegben, a széleit maszkolószalaggal rögzítsd. Édesapámmal autófényezés mellett tanultam az ilyesmit, szóval elhiheted hogy megteszi.
Anyagmegmunkáláskor műanyagon kicsi ráhagyással szoktam dolgozni, és a végén a finomítást reszelővel csinálom, majd 800-as papírral, aztán ha nem akarok festeni polírkoronggal meghúzom a széleket, így a végén olyan mintha gyárilag lenne ott a széle a műanyagnak.
-
zuchy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest