Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
válasz
jones965
üzenetére
Levegőt mind 2 radi kintről kapja majd , a 480-as mögött is lesz majd rács , de fémből . A 360-as az befelé fújja majd , azért van 3 db kerek rács , amiben elvileg uv ledek leszek . Az aljában a plexicsatorna még tervezet alatt van , azon gondolkodok , hogy 1db 25mm plexibe legyen marva , vagy 2db 12mm tükrözve . A festés az valószínű a változatosság kedvéért sárga-fekete lesz . Fekete alapon sárga rácsozat . Ahhoz szereznem kell öntapadós hálót is . Az is megfordult a fejemben , hogy a tartályok is rácsosak lesznek.
Az egyik géped , a Pure Cosmos , nagy nyomot hagyott bennem . Többször is elolvastam a worklog-ot róla .Köszi mindenkinek a biztatást , remélem sikerül amit elterveztem .
Sokat nézegetem KIER gépeit , nagyon tetszenek azok is .
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest