Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Miért 3-mat?
4 Krait 300 is gyorsabb, a 400-ról nem is beszélve. GPU-ban még valamivel gyorsabb a T4, de a Adreno 330-nál megint nem. Jó persze, ahogy írtad ebből csak jövő héten lesznek sample példányok.Most olyan OMAP5 van is nincs is állapotban van.
Octában meg az a brutális, ha jól sejtem, hogy Mali-T658-et kapott, na az a nem szarral gurigázás...
Arról nem is beszélve, hogy a 4+4-et max. év vége felé vártam volna. -
vicze
félisten
Azt hiszem sikerült is elérni a "célt" ahogy nézem senki se veszi észre, hogy a paletta nem változott.
Új SoC végső soron be se lett jelentve, csak hogy lesz majd valami egyszer adott kategóriában.
Szerintem még Sample sincs talán.@cer: A SoC-ok többségében integrálva van a modem, így is energiát megtakarítva (Qualcomm többnyire gyárt modem nélküli változatot is egy SoC-ból és külön modemet is lehet venni). nV-ebben se tudott előre lépni hiába a felvásárlás nuku integrált modem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged