- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
nem akarok kekeckedni, de most ha úgy nézzük, akkor főleg nem az eredeti funkciói miatt szeretitek a képkeretet... egy hordozható dvd-lejátszóval olcsóbban megúsztátok volna
azon is lehet képeket nézegetni meg mindent... és egyszerűbb is elvinni táskában a gyerekeknek pár filmet utazásra, mert nincs meg a memkártya korlátja... pluszban kimenetekkel is rendelkezik és tv-re is köthető... nem tudom, hogy a képkereteket ellátják-e ilyen csatikkal...
szerintem úgy igazán senki nem tud senki senkit meggyőzni, de én még mindig sokkal hangulatosabbnak tartom a hagyományos képkeretet és fotóalbumot... van egy szeánsza az egésznek, hogy leül az ember, gyűjtögeti a képeket az albumba, feliratokkal látja el és utána újra meg újra előveszi és átlapozza... ennyire nem akarok ellustulni, hogy nehézségnek tartsam levenni a párkilós albumot a polcról és ne tudjam lapozgatni, mert megerőltető... a legjobb képeket gyűjtöm csak az albumba, de gyakran összeülünk a gép előtt és megnézegetjük ott a többi képet nagyban... -
Szten Márs
nagyúr
Na nézzük sorban:
1, Nem tudhatom, de te sem tudhatod.
2, Lehet, nem követtem figyelemmel, nem is érdekel különösebben.
3, Ahhoz képest, hogy van, aki azért tesz ki a falára, asztalára, akárhova egy képet, hogy igen hosszú ideig, évekig, 5-10 évig ott legyen. Akkor egy kép kerül 400 HUF-ba, ez meg... sok ezerbe. És kitesz mondjuk 5 képet, meg ilyen izén is öt képet, számoljuk össze. (Itt nyilván a célok különbözőek, van aki szeretné váltogatni a képeket gyakran, akár playlistben, akármi, annak nyilván ez a megoldás. De van, aki az előbb említett célból teszi ki, annak ez nagyon drága, és szerintem a hozzászólók ilyenek én is ilyen vagyok - nekünk enyhén szólva nem éri meg. )
4-5: ezek összefüggnek szerintem. Kiteszel a falra egy képet és ott van 5 évig. Kiteszel a falra egy ilyet és ott van 5 évig, napi két órában. Az mondjuk 50 Wh naponta, 91kWh a teljes idő alatt. Megteszi ezt mondjuk csak 10 ezer ember, akkor 910.000 kWh. Ez úgy érzem elég sok. De ez megint összefügg az igényekkel, aki váltogatni akarja a képeket, annak ez a céleszköz kell, nincs ezzel semmi baj.
6, A papírképhez képest ez elég gagyinak minősül, meg kissé más ránézni, mint mondtam.
7, Persze, nem album helyett, hanem falraakasztós képnek. Az album az album. Egy bekeretezett kép, pedig egy bekeretezett kép. Szerintem nem 120 oldal vastag fotóalbumok lógnak senkinél a fotókeretekben.A további előnyök korrektek, persze, akinek ez kell, ilyesmi használatra, miért ne? De akinek egy kép kell, hogy kirakhassa annak nem annyira.
Lehet én vagyok túl maradi, vagy még az is lehet, hogy félreértettem a hsz-eket, ki tudja, mindenesetre én így látom ezeket a dolgokat. -
Szten Márs
nagyúr
Esetleg elmondhatnád, hogy mitől is buták ezek a hozzászólások
Egy fényképnek, papírképnek kicsit más hangulata van, mint egy ilyen izének - hidd el tudom. És aki közelebbi kapcsolatban van a fényképezéssel/fényképekkel, úgy generel az ilyen világgal, és tényleg szereti a képeket, annak a papírkép ad egy feelinget, amit ez aligha tud utánozni, nem összehasonlítható. Aki meg nem, vagy más az ízlése, annak jó ez, nincs ezzel különösebb baj. Megjegyzem, a felbontása, minősége is "kissé" más, mint egy papírképnek.
És akkor nem tértünk ki az áramfogyasztásra, meg hasonlókra. Hozzáteszem, jogos észrevételek ezek a többiek részéről, akkor is, ha én nem itt fognám meg a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest