- [Re:] ASUS ZenFone 6 - váratlan fordulat
- Android szakmai topik
- [Re:] Fókuszban a Sony új kameratechnológiája
- [Re:] Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- MIUI topik
- [Re:] Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- [Re:] 74 napos üzemidőt ígér az Amazfit
Hozzászólok Aktív témák
-
Steven
addikt
érdemesnek érdemes de vicces hogy megint kiadtak valamit ami hüü de fasza de egy olyan apróságot elfejtettek mint pl a gyári téma , ugyanis azzal ocsmányul néz ki....
Hülye felhasználónak kell szignóznia az 5530 as témákat ahhoz hogy kinézzen valahogy a telefonja...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Cyberpunk
félisten
Na végre erre vártam én is. Csak mivel én is Pannonos vok ezért még nem elérhető. Sztem még legalább 2-3 hónap mire a pannon is elérhetővé teszi
A Jelenlegi 31-es szoft.ot is valamikor szeptemberben adták ki aztán mikor jelenet meg június-július
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Quasi_modo
nagyúr
Hülye felhasználónak kell szignóznia az 5530 as témákat ahhoz hogy kinézzen valahogy a telefonja...
Ezt nem értem. Több ezer téma van a neten ami használható rajta és nem kell szignózni.3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV > Z3 Compact > Galaxy S8 Black > Galaxy S10 Black + Zeblaze Thor Pro
-
Steven
addikt
Mit nem értesz ?Gyári 5800 témával középen fekete csík jelenik meg nevek is nagy fekete keretben vannak ikonok szintén , ahhoz hogy átlátszó legyen, gyári 5530 as témákat kell felrakni , lehet hogy van mindenféle csili vili téma más ,de vicces ,hogy 70 rúgós telefonba (én még annyiért vettem) nekem kell szórakoznom azzal hogy kinézzen valahogy, lehet téged nem idegesít engem igen...
Ugyanis én eddig is a gyári témát használtam , nem vagyok nagyon igényes ,de azért nézzen ki valahogy.... de lehet ez márt nem fért bele a keretbe
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Quasi_modo
nagyúr
Az a helyzet, hogy ha jól emléxem a mobile9-en ott vannak a gyári 5800 témák is.
Nem kell szignózni őket.
(A magam részéről mindig azonnal lecseréltem a gyári témákat az összes Symbianos mobilomnál. Kivéve a 3650)3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV > Z3 Compact > Galaxy S8 Black > Galaxy S10 Black + Zeblaze Thor Pro
-
Mappa
addikt
egy kis segítség
ez pack ...de ez a gold nyert nálam a többi közül
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
most akkor ez 40.0.... kacsa ????
Latest software release for Nokia 5800 is 31.0.101.
Szerk.: ugyanakkor 5800 v40 vidio áh megőrülök hogy nincs itt a kábelem
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem lehetséges, hogy ez az FW még nem létezik arra a régióra, mint amit a Product Code mond neki?
Nem emléxem már, hogy Nokiánál egyszerre jön ki minden régióra a FW, vagy nem.3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV > Z3 Compact > Galaxy S8 Black > Galaxy S10 Black + Zeblaze Thor Pro
-
De lehetséges, mivel így van.
“All nothings are not equal.”
-
zsolidodd
aktív tag
Pont 1 éve vettem ilyen telefont. Aztán pár hónap múlva el is cseréltem, mert használhatatlan volt és recsegett.
Lehet, hogy csak várnom kellett volna 10 hónapot, és máris használható lett volna a telefonom?
Esetleg jön majd valami repair kit is, hogy a jobb felső sarkot össze pattintsa? Mert akkor veszek egyet.... -
(An)Dante
őstag
Telefonok:
Nokia 7700 -- 2003 október 28-án érkezett, nem került piacra (Symbian S90)
Nokia 7710 -- 2004 noveber 2-án mutatták be, piacra is került (Symbian S90)
Nokia 6708 -- 2005 elején Kínában bemutatott átdolgozott BenQ P31 modellInternettáblák:
Nokia N800 -- 2007 január 8-án mutatták be, Maemo Linux alapú MID
Nokia N810 -- 2007 október 17-án jelentették be, Maemo Linux alapú MID[ Szerkesztve ]
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
asysoft
aktív tag
Ma én is felraktam a firmwaret a Pannonos telefonomra (20-as szoftvert szervizben rakattam fel, azóta nem kell várnom a szolgáltatóra
), minden problémám megszűnt (nagyon úgy tűnik, hogy az ébresztős bug is, legalábbis eddig 10-ből egyszer sem késlekedett), eddig nem vettem észre újakat. Ilyennek kellett volna lennie a készüléknek első naptól kezdve... Azt sajnálom egyedül, hogy kereshetek új témát, de ez legyen a legnagyobb bajom.
blueMerle: Szerintem ez már a régebbi szoftverekben is így volt, nem is tudom, hány SMS-embe került ez (csak most kettőbe, frissítés utáni indítás + hard reset, hogy ne hülyéskedjen...)
Hozzászólok Aktív témák
ma A Nokia 5800 új szoftvere kinetikus görgetést, teljesen átdolgozott készenléti kijelzőt, valamint hagyományos és QWERTY gombsor közötti automatikus váltást is kínál.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- [Re:] ASUS ZenFone 6 - váratlan fordulat
- KONZOL beárazás
- Padavan firmware topik
- [Re:] Kitűnő állapotú "Xiaomi Mi Mix 2S 6GB - 64 GB - Fekete" eladó
- [Re:] Gamer PC i5-6600 GTX1070
- Android szakmai topik
- [Re:] Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- További aktív témák...