Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
Mit nem értesz ?Gyári 5800 témával középen fekete csík jelenik meg nevek is nagy fekete keretben vannak ikonok szintén , ahhoz hogy átlátszó legyen, gyári 5530 as témákat kell felrakni , lehet hogy van mindenféle csili vili téma más ,de vicces ,hogy 70 rúgós telefonba (én még annyiért vettem) nekem kell szórakoznom azzal hogy kinézzen valahogy, lehet téged nem idegesít engem igen...
Ugyanis én eddig is a gyári témát használtam , nem vagyok nagyon igényes ,de azért nézzen ki valahogy.... de lehet ez márt nem fért bele a keretbe
-
érdemesnek érdemes de vicces hogy megint kiadtak valamit ami hüü de fasza de egy olyan apróságot elfejtettek mint pl a gyári téma , ugyanis azzal ocsmányul néz ki....
Hülye felhasználónak kell szignóznia az 5530 as témákat ahhoz hogy kinézzen valahogy a telefonja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest