- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
Köszi az építő kritikát...
Azért annyira értek hozzá (senkitől nem kaptam segítséget...) , hogy T-mobilos 5800-ra elsőre fel tudtam rakni a 40.0.005. szoftvert, Quickoffice-t, Garmin Mobile XT- teljes európa térképet, X-plore-t, Taskman progit és amiket használok...ja és átlátszó témát az új főképernyőre...
Nekem ennyi pont elég...
A fórumokat olvasgatva pedig inkább a küszködést tapasztalom ezügyben...
Akkor ki a hozzánemértő?
-
Oliverda
titán
Szerintem ez már régóta készült. Legalábbis már hónapokkal ezelőtt lehetett róla olvasni meg látni videót. Persze ha kiadták volna 3 hónappal ezelőtt bugosan akkor meg az lett volna a baj.
Amúgy nekem Vodafone-os készülékem van és a windócos updater aszondja most, hogy a legújabb szoft rá jelenleg a már rajta lévő V 31.0.008. Most úgy érzem hogy a szolgáltatók ócsárolása lesz a következő fejezet.
blueMerle: Azt már hardware frissítésnek hívnák.
-
blueMerle
veterán
Gyerekek, ez nagyon nem oké. Semmiféle regisztrációt nem kértem sem az elején sem máskor. Egyszer csak kiírta hogy sikeres regisztráció blabla. Miazhogy nekem kell lemondani? Miazhogy kérdés nélkül forgalmat bonyolít?
Fasza. My Nokia alól: Nem sikerült a regisztráció lemondása. EZZZIGEN.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest