Új hozzászólás Aktív témák
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #133 üzenetére
"Ha Phoenix-szel csinálod, akkor is átíródik a PC, de akkor az NSU nem képes naplózni róla. Így mindaddig nem vész el a garancia, ameddig rá nem csatlakozol NSU-val frissítési célzattal a Nokia szerverére.
De a telefonban azonban igen. Azonban ha utána visszaírod az eredetire pl. NSS-sel, akkor észrevétlen marad a PC-csere.
Ha vissza van írva az eredetire pc-re NSS-sel akkor utána lehet már frissíteni NSU-val ha jött ki ujabb szolgáltatós fw mert akkor az eredeti pc-vel frissít.
De ha nem jött ki akkor megint Phoenix és akkor NSS-sel visszaírni a pc-t."egy, a témával foglalkozó helyről, köszönettel Macikának és Potter55 nek
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #129 üzenetére
nah megoldódott a gond, megy a wifi
valóban a szoftvertelepítés után hard reset kell, köszi a segítséget!
a productkódot a telepítés végén visszaírtam, így elvileg a gari megmaradt.
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #127 üzenetére
reset után a t-mobilos netnél ugyanaz a szitu, a gyári böngésző nem megy fel rá , ugyanazt írja ki, a wifi-t pedig majd legkorábban estefele tudom megnézni, megírom majd, kíváncsi leszek rá.
Milyen másik böngészőt használsz?
-
slider00
csendes tag
Rendben, Köszi, kipróbálom!
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #123 üzenetére
Nem azt nem csináltam. Az megoldhatja a gondot?
-
slider00
csendes tag
a Phonix nevü szoftverrel frissítettem az eredetileg t-mobilos telóm.
Az a fő probléma, hogy csatlakozni tudok a hálózathoz, azonban ha elkezdem a böngészést a következő hibát írja ki:kapcsolat választása: (kiválasztom a tmobile hálózatát vagy sima wlant , amire csatlakozik a wlan menüpont alatt)
csomagkapcsolt adatok:
a csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre,web: a művelet nem hajtható végre.
a beállítások kapcsolat menüpont alatt a célok szerepelnek, amihez kapcsolódni szeretnék. Korábban ugyanezeket próbáltam, s a szoftverfrissítés elött nem volt gond. v40-es szoft. van jelenleg, az itt leírtak alapján frissítettem, Gps, sms hívás, minden működik rendese, kipróbáltam.
Szerintetek mi lehet a gond, fontos lenne? segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest