- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecko_78
tag
Lehet napi 3 euróért 200Mb netet + 60 perc hívást venni, vagy 14 euróért 5Gb netet 1000 perc telefonálást venni. Szerencsére Svájcba nem járok. Németország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország. Esetleg Franciaország, Spanyolország az úticél. Ja meg Olaszország. Itt vagyok a legtöbbet az évben.
-
Fecko_78
tag
Mindkét csomagomban 5-5 gigabyte net van alapból bármelyik EU országban Olaszországon kívül. A 2 sim előfizetési díjam összesen 36 euró. Az 50-60 euróban már benne van az extra net is. 5 euró extra van minden megkezdett 5Gb-netért roamingban.
Olyan még nem volt, hogy valamelyik netem ne működött volna. Asszem a Voda az bármelyik hálózatra rákapcsolódik. -
Fecko_78
tag
Olaszországban nagyon jó mobilnet csomagok vannak. Sokat utazok, de 2 simkártya elég az egész EU-ban. Van egy Vodafone meg egy Tim. 50-60 Euró a max egy hónapban a fizetni való, de Olaszországon belül semmi féle limitem nincs. 40-50 Gigabyte netet használhatok az Eu-n belül (Olaszország nem számít) ezért a pénzért havonta.
-
GadgetMAN
csendes tag
Én ezt egy picit más megvilágításba helyezném.
Nekem sajnos kellett, hogy vegyek, mert a munkám megkívánja. Ráadásul nem csak az EU-n belül utazom. Az EU roaminggal a trükk akkor jön, amikor nem a rezidens országodban vagy. És máris érezhető, hogy nem ugyanolyan sebességű a hálózat, amit nyújtanak.
Ezzel autózás közben még nincs is baj. Akkor sem, ha kb. naponta X Word doksit szedsz le. A probléma akkor van, amikor Te tényleg dolgozol, és mondjuk a Sharepoint folymatos adatkapcsolatot igényel. Stb. Nem akarom nagyon részletezni, de 1 előfizetés, hidd el, nem opció. Maximum annak, aki nem folyamatosan, útközben dolgozik.
Egyébként néha ezekben az országokban is más és más hálózatnak van jobb lefedettsége. -
zetor2000
őstag
Szerencsére az EUban a roaming jelenleg elég kedvező, és az árak is csökkenő tendenciát mutatnak. De ha sórolni akarsz, akkor az az ~1 perc, amíg kártyát cserélsz, szerintem nem okoz gondot. Ha igen, akkor esetleg drágábban neteztél.
Praktikus olyan szolgáltatótól kártyát venni, akinek sok országban van saját hálózata, így kábé hálózaton belül maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest