- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
A HP-t nem ismerem csak az Asus-t ami nekem nem jön be külsőleg, viszont van benne pozitívum hogy 2 sata vinyó fér bele,MSI-be csak 1, és 9700M videokari van benne ebben meg csak 9600M.Procibol sok választási lehetőség van de a P8400 mind2nél ottvan szal a gépek gyorsasága kb egyenlő.Ram,chipset felszeretség kb ugyan az.
Kérdés az áruk,az MSI 280körül már megvan hátizsákkal egérrel,ami nekem nem jött be mondjuk,oda is adtam tesómnak használni.
Amugy a burkolata fém,Az egérpadnál a fekete rész meg a kijelső külső fekete borírása is fém.Körbe a piros rész az műanyag,és az alja is ahol rengetek a szellőzőnyílás,de elég korrekten össze van rakva,nem recseg ropog sehol.Nekem egyedül ez a másgnese kijelzőmechanika volt furcsa,még mindig félek hogy erősen rántom fel a kijelzőt mert annyira jól zár.A kijelzőtartó mechanika kivülről muanyag borítású de látszik belül a fém tengely,és elég erős is nem lötyög nyitott állásban semmit.
Az egész gépben a leghangosabb dolog a vinyó,de ezt is csak akkor pörgeti ha nagyon kell,erre is biztos van valami energiagazdálkodási beállítása.
Az egérpad komoly,nagyon jó használni,és méretileg is nagyobb sztem mint más notikon.Játék közben az egérpad mellet jobbra kezd el melegedni de az se mondható melegnek inkább langyos,oldalt fújja ki a meleg levegőt,szerintem meglehetősen halkan úgyhogy a ventire is csak jókat tudok mondani.
Vista Ultimate 64bitett raktam fel(érzésen szerint gyorsab mint a 32-bites és ilyen hardverre már sztem szégyen az XP is) Turbo-battery módban(ez ilyen MSI ECO mód gombokkal lehet választani van 5 különböző) a proci 200-786Mhz között megy és igy sem lassul a gép eget rengetően.
WIFI,3 albak MSN,BSplayerben divx film és firefox futtatása közben vettem észre néha hogy a görgetés weboldalakon lassult,darabosodott.De így majd 3 óra az üzemidő legkisebb fényerőn,ami este sötét szobában még sok is.Ilyen kaliberű hardvertől ez szép teljesítmény szerintem,de ha nem lenne elég akkor van 9cellás aksi a 6os helyett hozzá ,az még növelhet rajta vagy 1 órát.
Ha van még kérdésed nyugodtan akár privátba is,így hirtelen nem tudom miről kéne még írnom,de lehet írok egy cikket róla majd logoutra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest