- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegbashar
tag
Én erre hivatkozom, te mire?
15 éve olvastam, az emlékeim fakultak a részleteket illetőleg, de amit leírtam az biztosan szerepelt benne. -
-
-
Mitől lenne a bizalmatlanság alusisak?
"Tenyleg azt gondolod, hogy azt allitjak, hogy pl. egy adott adatot titkositva tarolnak, de valojaban nem?"
Nem állítottam ilyet. Nem állítottam, hogy titkosítatlanul tárolják, de a kisördög ott van, hogy ami másnál tárolódik, az bizony bármikor veszélyben lehet. (Ahogy pl. a - nyilván a lakossági - e-mail szolgáltatásukkal is etetik az algoritmusaikat, pedig korábban állították, hogy nem.)Hogy az adatlopás után mennyire esik le a renomé, azt ld. még a Facebook esetében, semennyit nem esett. Pedig ugye ők is dolgoznak cégekkel.
-
"Azt nevezzuk titkosnak, ahol a feltoreshez szukseges ido es/vagy szamitasi kapacitas olyan nagy, ami a kovetkezo par szaz evben nem lesz realis."
Ezt nyilván tudom - és azt is, hogy az elmúlt években hány ilyen algoritmusról derült ki, hogy törhető.Meg nekem nem a törhetőség hit kérdése, csak azt nem hiszem el, amit a Gúgli állít
A vizet prédikálás nagymesterei ők, és a hasonló cégek.
-
Nem
Ami adat valamilyen szolgáltató szerverén van, ahhoz - legalábbis nekem - logikus, hogy az a szolgáltató, ha akar, hozzáférhet. Ami adat fizikailag nálad van, azt idő és számítási kapacitás kérdése visszafejteni (legalábbis elméletben).
Nyilván lehet azt mondani, hogy nem fogják olvasni, csak részemről ezt nem hinném el. Ennyi. -
Tigerclaw
nagyúr
"Semelyik nagy cloud szolgaltato nem lop adatot a fizeto ugyfeleitol..."
Ez az amit nem tudsz, csak hiszel benne. Ha a szemelyes adatok sokat ernek, a ceges adatok meg tobbet, foleg a big data koraban. Eddig csak arra van bizonyitek, hogy a Google adatot lop, globalisan nagy volumenben, amibol szaz milliardokat keres. Ez nem epp az a resume ami alapjan megbiznek egy ceget ilyen szolgaltatassal. Mintha egy pedofilt biznal meg egy ovoda vezetesevel.
Sosem a technologia (kes, pisztoly, cloud hosting) a problema forrasa, hanem az emberi szandek mogotte. Lehet hasznalni biztonsagos technologiat, de nekik a verukben van az adatlopas mar, mint a krokodilos meseben, es megvan a tudasuk ahhoz is, hogy kikeruljek az AMD vedelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest