- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Valóban nem tudtam de nem az a típusú tévedés amiért a bocsánat kérés indokolt lenne.
Engem igen mert ennek következtében látjuk a hivatalos árakat, akciósan sem lépnek versenyre a behozott készülék árakkal de legalább a hazai piachoz passzolnának már.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Talán nem a WayteQ az importőr? Hivatalos hazai árszabás nem tudom hol a gondod igenis vastagon az ő cerkájuk fogott; ekkora difit sem az áfa sem a jogdíjak nem indokolnának. Nézz csak meg egy F2 vagy Mi10 árrést.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
DaWehun
tag
válasz pusszycat #15 üzenetére
2020ban már nem azt várnám egy telefontól, ami egyébként hardveresen szerintem egész erős, hogy a főmenü laggoljon 1 hét futás után. mivel én nagyon szeretek fotózgatni telefonnal, ezért ez is egy sarkalatos pont volt a vételnél. tetszettek a képek, amiket készítettek vele. RAW fotózás volt végül, ami miatt megvettem ezt a telefont, de egyszerűen használhatatlan pont arra, amire való lenne. sötét fényviszonyoknál a kép széle lilás-rózsaszínes vignetta effekttel van ellátva. gyakorlatilag nincs az a photoshop amivel leszeded ezt róla. olyan alap appok vannak túlbonyolítva rajta, ami pl. honornál nem volt.
legnagyobb probléma, hogy már nagyon sok helyen írnak a kameraüveg alatti porosodásról, amire azt mondták, hogy gyári hibás nagyon sok vagy majdnem mindegyik készülék és előbb utóbb megjelennek az apróbb porszemek a szenzor előtt, ami miatt szedhetik majd szét a telefont, hogy kipucolhassák. szerintem ez egy oltári nagy baki és ha ezt hamarabb tudom meg szinte biztos, hogy nem vettem volna meg a telefont.szóval úgy összességében, pont az miatt nem vennék még1x xiaomit, amit valaki pár hsz-el feljebb említett. sok apró dolog van, ami lehet másnak nem idegesítő vagy zavaró, de nekem az és a sok apróból lesz 1 nagy szálka a szememben. sajnálom, mert ár-érték arányában egy elég ütőképes telefon, de sajnos az ára miatt a minősége sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
...
-
-
DaWehun
tag
válasz Kamikaze75 #4 üzenetére
honor 8-ról váltottam 4 év után egy redmi note 9 pro-ra, de már most biztos vagyok benne, hogy soha többé nem lesz xiaomim
...
-
k-adi
nagyúr
"Egyszerűen vicc hogy háromszereplős lett a piac Samu,szifon,miaú..."
hát ja, megint jön jó pár unalmas év -
samu74
addikt
Igen,drágán adják amúgy szerintem mára már korrekt belsővel. De pl. én már 4 éve samsung telefonokat használok, és ott a szerviz piszok gyors és korrekt volt.Ezt el tudja mondani pl. egy xiaomi tulaj aki megveszi mondjuk 250 körül a telefonját és a kijelzőcsere után 3 napon belül a kezébe van?
-----------
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kamikaze75 #8 üzenetére
Xiaomi úgy elszállt a flagshippek áraival, hogy annyiért meg nekem nem kellenek, elmebeteg a xiaomi.hu-s árképzés amit a WayteQ mint forgalmazó miatt szabnak.
-
scyllarus
veterán
válasz Kamikaze75 #8 üzenetére
Nekem pl a Realme nagyon is vonzónak tűnik, az új 7 Pro tökéletesnek látszik számomra. Azért a BKK az összes márkájával már számít.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Micsurin
nagyúr
Részemről pl Samura ugrottam...
LG képben volt de túl sok apró kellemetlen (tényleg apró de egyben már sok) kompromisszum lett volna a jobb árért cserébe. OP jó lett volna de nem volt versenyképes az árképzése, szerintem gyúrhatnának még a szolgáltatókra.
Sony nem tudom mikor virított bármit amire azt mondanám tetszik minden téren, ez a húzott kijelző és az árszabásuk meg na...
Vivo? Itthon egyáltalán beszerezhető gyártóival? Körbe is értünk van 3-4 szereplő és tessék.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát nem éppen.
Még ott van a BBK is Elég jelentős számokkal.
Amúgy a piac mindig változik ,régen Nokia, SE, BB volt a frontvonalon.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Mintha visszatértünk volna 2007-be. Saját memóriakártya, aztán jön a saját fülhallgató és töltő csatlakozó...
-
Kamikaze75
tag
Egyszerűen vicc hogy háromszereplős lett a piac Samu,szifon,miaú...
Szerintem sokan,iphone illetve xiaomi-ra váltottak huawei,illetve honor-ról.
Sajnos a HMD,Sony,LG,Vivo,Oneplus stb. nem tud érdembe beleszólni a piacba -
Graphics
Jómunkásember
Várható volt a Mediatek felé a nyitás.
Anno emlékszem amikor az első nyolcmagos telefont promoztak... És mondták hogy saját fejlesztésű meg minden... Menüben meg Mediatek volt ...
Valahol le is van még fotózva a Veletechen
-
Akkor kezdem én. Jó kis teló lenne ha lenne rajta...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest