- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
-
kolosanyi
veterán
Tervezz már egyet és töltsd fel ide ha ilyen egyszerű. Még az is lehet, hogy el tudod adni az epülnek és meggazdagszol.
(#127) Brutális eb
Miattam cseszegetheted a almát, tudod jó, hogy droidos vagyok, nem almafan (meg aztán tőlem a droidot is piszkálhatja akárki, marhára lesz@rom).Viszont abszolút nem értek egyet, szerintem az iOS szép, letisztult, igényes felülettel rendelkezik. Na de kinek mi.
-
Gadgetfan_
senior tag
"a dizájn mint fogalom részemről csak a termék tervezésébe fektett munkafolyamat eredménye. Valljuk be, ilyen téren meg sosem vitték túlzásba az Apple-nél a munkát, egyszerű az összes termékük, mint a faék."
Gondolom nem sokat értesz a formatervezéshez. Legtöbbször az ilyen egyszerű formákat a legnehezebb megtervezni, mert az ember agya hajlamos mindent túltervezni. Jobs munkájában ott volt a zsenialitás, hogy addig nyaggatta a tervezőket míg elő nem álltak a lehető legegyszerűbb formával, ami ergonómiailag viszont a lehető legjobb. Hidd el ez nem kis mutatvány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest