- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Egyik évben még a pozitívumait sorolja az ember, hogy hű milyen jó, a másikban meg már a negatívumokat.
ez így van, ez sajnos így működik. akkor lenne gáz, ha nem így lenne, akkor nem érné meg soha senkinek sem váltani.lassulás egyébként nincs (kivéve anno a 3G iOS 4 esetet, amit valamennyire javítottak), csak az új mindig egy picivel gyorsabb. anno amikor n82-t használtam nem győztem hangoztatni mennyire jó, hogy kb olyan gyorsan és folyamatosan történik minden, mint egy fullos butaphone-on. aztán mai szemmel nézve még az általam döcögősnek vélt droid is körberöhögi...
-
joey04
titán
nem a geek rétegnek gyárt, de azt bárki látja, hogy már egy generációnál is érezhetően fürgébb a rendszer, kettőnél meg ugye nagyobb a különbség. vagy nem nagyobb, de viszont korlátozott az os. ez valakinek vagy megéri a cserét, vagy nem. nekem simán. ehhez még geeknek sem kell lenni. vagy ez igaz a szebb kijelzőre is. a plusz memória jótékony hatását is érzi a mezei user is, legfeljebb nem tudja, hogy annak köszönheti. és ez így is van jól, ezért nem is publikálja ezt adatot pl az apple. igaz nem is titkolja, mert szétszedés után azonnal egyértelmű.
--
ezektől még a régi nem lesz lassú, csak az új lesz érezhetően jobb.vga-nal is aki teljesen hülye hozzá, de van rá pénze, az észreveszi, hogy fullos beállítással eddig folyamatos volt a játék, most meg nem. vagy havernál látja, hogy a gtx 690-en mennyivel jobb a dolog. ezért aztán megveszi. ezért mondtam, hogy túlbonyolítod. látom valamin, hogy jobb, akkor ha van rá pénzem és szánok rá annyit, akkor megveszem. a többi nem érdekel.
szerk.: pl az 4s-ben már a home gomb szigetelése is jobban meg van oldva. ez is hiányzik a mostaniból nekem. és ehhez sem kell geeknek lenni, hogy érezzem, hogy nehezebben jár, és/vagy bizonytalanabb a home gomb. sőt, mivel ez az egyetlen gomb, és sokat használom, így aztán pláne. szóval már simán a sebesség, a szebb kijelző, és a home gomb miatt is gondolkodtam, hogy váltok. és akkor ott a siri, meg a jobb kamera. előbbi itthon nem annyira lényeges, de nem is ide készül elsősorban.
-
joey04
titán
Direkt erre akartam kilyukadni.
Ezt nem igazán értem. Szerintem túl sokat rugózol rajta.
vga-t is azért vesz az ember, mert az új game már szarul megy. ha meg már egyszer fullhd-s megjelenítőm van, szeretném kihasználni a max felbontást, egyéb grafikai képességeket. több monitoros rendszerről nem is beszélve.azt sem tudom honnan vetted, hogy pont jó ami van. a kijelzőméret a pont jó. annak optimális mérete szerintem nem "fejlődik". Kijelzőben is lehet előrelépni, pl az új 8GB-os i4-nek is szebb képe van, mint az enyémnek. belepakolhatnak az ios-be olyan dolgokat, amiknek kell az erősebb vas. ez magával hozza az erősebb akkut. vagy ha növelik a tárhely méretét. igaz, akkor is csak 32gigásra lesz max pénzem, de lehet, hogy 1-2 gen. múlva az lesz az alap, nem a 16. A memóriát is duplázhatják, azt már most egy mezei i4-ben is szívesen venném, és hasznos lenne. Szóval van hova fejlődni, csak pont nem kijelzőméretben.
Muszáj kompromisszumokat kötni
így van. attól én még hangoztathatom, hogy mi nem tetszik/tetszene. jelen esetben a kijelzőméret nekem jó úgy ahogy van. ha nagyobb lesz, akkor lenyelem a dolgot, mert nincs más, aki ios-t rak(hat)na a cuccaira. -
joey04
titán
már csak a progik miatt is, már most egy 4s-en is gyorsabbak. meg az ios-nél nem véletlen vannak a korlátozások, hogy melyik készülék mit kap meg... a vashoz van igazítva. évente ugyan nem, de 2 évente simán megér a fullos os egy cserét, ennyire vagyok telefonbuzi. na meg ez MA fórum. a pentile topikban is feljött ez, hogy aki ennyi pénzt rákölt telefonra az azért minimum 2-3 évente cseréli...
ezt kb olyan volt mintha ph-n azt kérdezted volna miért cserélnek vga-t, vagy processzort.
-
joey04
titán
nem értem miért akar mindenki óriási kijelzőt, meg profi testreszabhatóságot. Vagyis azt megértem, ha valakinek ez kell, de az máshol keresgéljen. Ott az Android, azt kell venni. Az iPhone és az iOS más elvárásokhoz igazodik. Most nem az a lényeg, hogy jobb, vagy rosszabb, más. Én kimondottan örülök, hogy legalább egy gyártó nem erőlteti rám a tepsi méretet a felsőkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged