- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
muxi-muxi #73 üzenetére
iTunes-nak rengeteg alternatívája van, sok ingyenes, okosabb, jobban használható sw létezik. Én Floola-t használok, gyors, könnyű kezelni, tud mindent. Sosem kedveltem az iTunes-t. A klasszikus drag&drop pedig az mp3-ak illegális terjedése miatt nincs az Apple-nél, tehát ugye one-way-ticket van: feltölteni és törölni lehet, másolni nem - rendben van ez így.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
muxi-muxi #73 üzenetére
Mint mondtam, nemsokára meg fog jelenni a vlc ipod/iphone-ra, ami már köszörülni fogja ezt a csorbát, de elvileg eddig is lejátszotta jb-vel.
Itunest én is iszonyatosan rühellem, baromira be tudja lassítani a gépemet, pedig nem rossz gépem van, és a maga kis rendszerezése is idegesítő, de sajnos meg kell tanulni vele élni, ha ezt szeretnénk.
Amúgy én a click-wheel-től mindig is agyfaszt kaptam, és sose tudtam használni rendesen, sokkal jobb a touch vezérlése (bár lehet azért éreztem így, mert touch után próbáltam).
Amúgy kíváncsi lennék, hogy most, hogy feltehetőleg jönnek a komolyabb játékok, mennyire fog kihatni az új touch-ra a kevesebb ram az iphone-hoz képest.
alamuszi: szerintem hagyjad evone-t, mert amint ép ész érvekkel van szembesítve tovább suhan a témán, mintha nem is szólt volna hozzá (ami rendben van, mert legalább nem megy a trollkodás, de legalább beismerhetné, hogy téved néhanapján..)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest