Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz Plebi #167 üzenetére

"A winmo sokkal nyíltabb ez tagadhatatlan"

Egy jailbreak-elt iPhone-hoz képest a WinMo zárt rendszer, de mindegy :D

" Az iphone nagyon jó készülék a maga nemében, de ember legyen a talpán, kivéve az aki fizeti is, mert megéri neki, hogy ennyiért megvegye."

Kár, hogy mivel eleve csak szolgáltatói formában vehető, így előfizetéssel egyáltalán nem drága (én spec. 25 eFt-ért vettem, haverom tegnap 9.900 Ft-ért). De ha Dominó-val veszed és hivatalosan függetleníted, akkor is annyiba fog kerülni, mint egy hivatalos forrásból származó HD2, vagy Nokia N900, semmivel sem drágább.

"Nekem hiányzik az FM rádió"

Már nem sokáig :D

"Az iphone bárki számára kezelhetó, a winmo-s készülékekkel szöszölni kell, az meg azért szerethető."

Aki szöszölni akar az iPhone-on is megteheti, én is azért szeretem, mert ha nyitva a rendszer, akkor gyakorlatilag bármit meg lehet vele csinálni, nem kell leragadni holmi registry turkálásnál, hanem akár le is cserélheted az egészet, ha neked az tetszik, vagy átszabod olyanra, amilyen neked kell (persze ezt nem Pistike fogja megtenni, mert ehhez kicsit többet kell utánaolvasni, mint WinMo alatt bekopizni a megváltoztatott registry értékeket, vagy telepíteni egy módosított cab file-t :D).

"Mind a kettő jó, de ha dönteni kellene akkor egy androidos HTC hd2 kellene"

Az nekem is piszkálná a fantáziám, de a kevés alkalmazás lehet visszatartana.

• bmwk1200s

őstag

válasz Plebi #167 üzenetére

Na igen a HD2 érdekes kérdés, mert nekem is nagyon tetszik és tetszett...de rájöttem, ha lenne szifonra olyan Today screen, mint ami a HD2 van, akkor már nem tetszene annyira mert JB nélkül megkaptam amit akartam. Úgy olvastam, hogy talán az új rendszerben lesz majd személyre szabhatóság és talán azzal együtt ez is megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák