Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Eléggé kiszámíthatóvá váltak az Apple Keynote-jai és a termékfejlesztési irányok. Ez nem rossz, de nem is jó hír.
Meglepetés egyedűl csak talán az iMac Pro. Nem fog érinteni a dolog, de nem tartom jó megoldásnak olyan erős hardvert berakni egy AiO házba. (főleg ha túl sok mindent ráintegrálnak egy alaplapra)
Az iOS viszont kifejezetten pozitív irányba lépett a multitasking továbbfejlesztésével és különösen a file"kezelő" behozásával. Számomra kicsit kaotikus volt a bemutatója, de majd újranézem. A lényeg, hogy már látják, hogy miért nem volt "pro" eddig az iOS és léptek valamit.
Pozitív, hogy a belépő Macbook és Macbook Pro árán engedtek kicsit.
Volt egy félmondat, amiben a Macbook Air-t említették. Jól értettem, hogy megkapta az is a kaby lake-et?
A HomePod - mint ötlet -nem tűnik nagy durranásnak, mert csak követik kényszerből a konkurenciát. A neve elég fura, erőltetett lett. Azt nem kétlem, hogy az Amazon Echo-hoz és társaihoz képest jobb lesz a hangminősége, de azt igen, hogy annyira jó lesz, amennyire áradoztak róla. Tolták rendesen a marketing blabla-t mellé. A dizájnja nekem nem jön be...pontosabban nincs vele gond, de egy Apple-tól sokkal többet várnék. Az induló "színválaszték" is nagyon sovány lett.
A Mac Mini-t továbbra hiányolom. Remélem még visszatér valami "sokkolóan" olcsó árral.
Az elejéről lemaradtam így nem tudom mit hoz a High Sierra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest