- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
A 2. Vesztes #43 üzenetére
Nem.
-
daser97
tag
válasz
Dwayne Hicks #34 üzenetére
Csak nem tudom hol kipróbálni
-
daser97
tag
Lesz benne infra?
-
daser97
tag
Mikortól lehet P8 Max-ot venni?
-
joey04
titán
nagyon botrányos ez az irány, hogy a ram mérete a tárhely függvényében változik.
ráadásul nálunk sokszor csak az alap verzió kapható ilyen esetekben hivatalos garival. -
Beri78
őstag
Nagyon várom ezt a telefont. A G3-nál sokat gondolkodtam a Mate7-en....
-
akooos
veterán
Hoppá, a Mate 7 még most is hibátlan telefon. Ha a Mate 8 tényleg Kirin 950-el jön, 20.7-es szenzorral akkor nem tudom, hogy G Pro 3 vagy ez legyen.
-
Ezek a renderképek...
Atomszar mostansag a bulvár :S
Legutobbi Redmi Note 2 fakephoto is kritikan aluli volt
-
VaDy
tag
Igen tudom, mate 7en is elgondolkoztam amikor megjelent, csak akkor meg uj volt a g2 meg nem is mindenben jobb nala, no de majd a 8as
Amugy erdekes ez az uzemido kerdes, kozvetlen kollegam vett egy galaxy s6ot, ugyanakkor ugyanannyit nyomkodjuk mindketten, ugyanarra is hasznaljuk csak ő automata fenyeron tolja en meg kikapcsolom es csontra tekerem mert idegesit ha nem latom olyan jol.
Amikor en 50%on vagyok ő 30on, ja es akkor meg azt is nezzuk h nekem kicsit tobb mint masfel eves a telefonom, gondolom mar az akksija se olyan mint fenykoraban. De a slusszpoen meg az h ugyanabba az elofozetesbe vette mint en anno, enyem volt 95 ove 175persze jo telefon meg minden de lehet barmilyen jo ha lemerult es nem tudod bekapcsolni!
Kicsit eltertem a tematol lenyeg h nagyon varom ezt a tepsit is! -
daser97
tag
Nagyon bejönnek mostanában a Huawei-ek. A P8 szerintem a legszebb telefon. Csak az zavar, hogy hardveresen nem éri el a csúcskategóriát.
Valakitől kérdezném akinek volt vagy van Huawei Mate 7 vagy P7, P8, hogy mennyire veszi fel a mindennapi életben a versenyt a nagyobb gyártókkal a Huawei?, mert csak attól félek, hogy kisebb a szoftveres tudása és hardveresen sem tökéletes. -
EndR
tag
Nem úgy volt, hogy a Huawei ellenzi a QHD-t?
-
mizoli
addikt
Nekem tetszik, a várható tudása és a mérete is megfelelő
-
hito
nagyúr
Nagyon megy most ez a 20.7MP-es Toshiba szenzor. Tegnap a G Pro3, most ez. Még a végén megszorongatják a Sony szenzorait eladásban
-
atike
nagyúr
Nem tudom, hogy jó megoldás-e a vakut az optika és a leolvasó közé rakni...
Távolabb tenném az olvasótól - mint ahogy a Mate 7-en is van...
-
ctvagyok
őstag
Hát én nem gondoltam volna, hogy jönni fog a mate 8
-
VaDy
tag
Ev vegen tervezem lecserelni a g2-t. Eddig a G Pro 3at vartam erre jon majd a mate 8 is, allat! Kivancsian varom!
Erdekes h mindenki evvel a tepsi dologgal dobalozik pedig szerintem pont az izemido a legfontosabb egy telefonban! Pont ezert is nem csereltem le mostani telom, mert az osszes ujabb keszulek hamarabb merulne le, ha ehhez egy phabletet kell vennen hat legyen! -
törölt tag
Nagyon uborkaszezon lehet, hogy ilyen hírek születnek.
A Mate 8 persze várhatóan szeptemberben jön, aztán kb. ennyi.
-
M5Norbi
őstag
Biztos jó lesz.
Az előd az egyik legszebb telefon volt,legalábbis nekem nagyon tetszett.
Nekem ez a méret már nem játszik de akik phabletben gondolkodnak nem járhatnak rosszul vele.
Ráadásul ha ez megjelenik olcsósodhat az előd és így elgondolkodtató lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest