- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssppiikkee
tag
Király a pendrive
lassan már ehetőt is forgalmaznak belőle
-
gixxer-tomee
aktív tag
Ez a bulldozer... Te jó ég nem sok randább házat tudnék mutatni. Úgy néz ki mintha valami véletlenházformagenerátorral tervezték volna.
-
waverider
senior tag
a gmc határozottan megérdemli a reddotaward -ot, elnéztem az oldalukra és lehet találni mindent mi szem szájnak ingere, és nem mondom, hogy némelyik nem villantós picit, de
ha ez a mai kor szelleme...
A GMC Noblesse-K1 MUSE helyett persze van egy szebb megoldásuk is, nekem jobban illeszkedne a nappaliba minihifinek Noblesses K-2 'EBONY' ahogy azt tzsolesz kartárs is megjegyezte -
e00dgy
aktív tag
Vegyél NVIDIA vga-t mert szenvednek, és mert akkor az AMD sem csökkenti az árakat. Hmmm..... , hogyne
novemberben vettem egy GW 4870 GS-t, bizonyára 3 évig ez marad.
Addig meg mindegy mi lesz a piacon, főleg ha gazdasági helyzet így marad.
-
tome.jr
addikt
Már megint nem a PH az első
-
stifi
senior tag
kár, hogy az acer gép nem így néz ki
ami a képen van, az egy 6935-ös ház, amiről a cikk szól az pedig egy 6530 vagy 6930-as ház, a fő különbség a kettő között, hogy az olcsóbb 6530-ason numpad van jobb oldalt, a drágábbik 6935-ösön pedig bal oldalt egy multimédiavezérlő, numpad meg nincsés a rend kedvéért az acer honlapján is találkoztam már hibás illusztrációval (aspire kép travelmate mellett), így lehet ott sem stimmel a dolog, és ezért került ide fel
-
-
-
A tőkeerősséget nem tudom, nem is merem a számokat, az viszont tuti hogy a vérpistikék még mindig NVidia karit vesznek "mer' aza Yó", nyilván ez egy szakmainak tekinthető fórum. Akik ezt olvassák kb. összehasonlíthatatlanul nagyobb rálátással bírnak mint egy egyszerű user. Mire gondolok hogy jó az Nvidiánk a marketingje? Pl. a sokak által istenített 3DMark zöldra van optimalizálva, valaki írta korábban, hogy nem adnak tesztkártyát csak ha nincs dx 10.1, viszont van Fizix. Csináltak 1 kártyát csak azért hogy elmondhassák hogy övék a gyorsabb. Jah és ugyanazt adják el 5 név alatt.
-
Superman
nagyúr
Ez igaz. Ugyanez a helyzet valószínűleg az NVidia 9100M-el is, ami elég jó megoldás NVidia fronton, viszont persze új játékokhoz alkalmatlan, legfeljebb 2006-től lefelé viszi valamennyire a gameket. A lebutítás persze más tészta, de ezeket a megoldásokat egyébként sem erre találták ki. A 9100M-et lehet kombinálni diszkrét VGA-val is, márha a notebook gyártó olyan alaplapot tett a cuccba.
-
válasz
drizzt1666 #80 üzenetére
Vannak olyan lapok ahol kapott egy kis saját ramot is.
-
venember83
nagyúr
Érdekes, csődközelben az autóipar, a GMC meg elkezdett számítógépházakat gyártani?
-
Rossi
addikt
Az a bulldozer ház nem kicsit durva...Ennyiért nem is kerül sokba, biztos sok gémer venni fogja. A HD4830 nekem még 30k-ért is sok, a HD4670-em 22k-ért futtatja 1280x1024-ben high beállításokkal az új játékokat.
-
rudi
nagyúr
válasz
drizzt1666 #80 üzenetére
Sőt, nem csak integrált hanem kevesebb számolója is van mint a kis diszkrét VGA-knak. VISZONT!!!! A HD 3450 vagy 70 ugyanúgy nem elég a modern játékokhoz mint a HD 3200, a régiekkel meg a HD 3200 is megbirkózik, és tud HD videolejátszást gyorsítani. Mindezt teszi úgy, hogy közben lényegesen kevésbé melegszik és fogyaszt. Szerintünk a kis teljesítményű diszkrét notebookos VGA eléggé fölösleges alkatrész, mert nem ad annyi pluszt mint amennyi mínussza előjön.
-
rudi
nagyúr
válasz
drizzt1666 #81 üzenetére
Ha jól tudom, törvény van rá, hogy komplett gépet nem lehet eladni oprendszer nélkül. Ezért pakolják rá azt a semmire sem jó Free DOS-t halom gépre. Pedig nem sok erőfeszítésbe tellene egy korrektül használható ingyenes Linuxot feltenni inkább azokra az olcsó gépekre.
-
sNORh
addikt
válasz
drizzt1666 #81 üzenetére
Asus, MSI és társai is adnak freedos-al.. de végulis csak árkategóriától függ..
-
fgordon
senior tag
Csak nehogy úgy járjanak a VGA gyártók, mint a 3DFX... már ha valaki emlékszik, hogy elkezdték a kártyákat egymásba kötni a teljesítmény növelése érdekében...
Intel megvehetné az Nvidia-t és rakhatna a Core i7-be egy "kis" VGA chip-et is... lehet picit gyorsabb lenne... Ha ez nem történik meg, akkor hamarosan az AMD csinálja meg ugyanezt és odab*sz az Nvidia-nak...
De ha csak olyan csíkszélességgel gyártanák az Nvidia chip-eket, mint az Intel processzorokat, lehet már az is "ütne"...
De vannak itt sokkal okosabbak is ezen a téren...
-
drizzt1666
tag
Azt nem értem, hogy a multkor a ph! csapat miért istenítette annyira a hd 3200-at. Pedig ha jól tudom integrált, azaz rendszermemóriát használ kizárólag, tehát eredendően lassabb, mint a diszkrét megoldások. Akkor meg mitől jobb mondjuk egy 3450 vagy 70-től
-
vfeco
aktív tag
De mit csinál a konkurencia? Legfőképpen szenved....
Nyehheee, zene füleimnek!
-
-
Ja én csak a tapasztalatokat írtam hogy az emberek nagy része XP-t akar mert.
Én pl. jól elvagyok az Ubuntuval, Suséval, meg van egy Vista a gépemen, ha Palm doksikat kell konvertálni vagy játszani (a Richreader konvertere nem fut a wine-n)
Régebben sok P3-ast, P2-est eladtam, azokból a gyengébbekre Win2000-t tettem, nem egy vevő visszajött azzal hogy rakott rá XP-t és miért ilyen lassú.
64 bites, 2 magos laptopokra, asztalikra is mindig XP-t kérnek, mert azt ismerik.
Pedig aztán egy Pista sem olyan nagy valami, meg hát pár nap és gondolom a Win7 is megszokható.Ellenpélda : Gyárilag telepített Vista valami 256Mb RAM-mal (!!!!) szerelt HP laposon úgy 1 éve... Haver hozta, kb. 20 perc volt mire bebootolt... Na ARRA tettünk XP-t. Meg hát javasoltuk pár RAM modul vásárlását
@Superman, Silentzio : Clark Kentnek nem kerek szemüvege volt?
-
Superman
nagyúr
Mondjuk az senkit se zavarjon, hogy a VR630-ra (AMD Turion X2-es változat) felpakoltam az XP Sp3+MSI driverek kombót és nem működött az érintőpadnak az ECO része, amely az energiagazdálkodást szabályozza. A megfelelő szoftver fenn volt, de kiírta, hogy ez az oprendszer nem támogatja ezt a funkciót. Igaz, ez a processzor és a 3GB ram már simán elviszi a Vista 64 bitet.
-
válasz
raszputyin #22 üzenetére
Azért van rajta FreeDOS mert nem lehet komplett gépet eladni oprendszer nélkül.
A FreeDOS meg egy oprendszer.
Mondjuk ja, az Ubi sem lenne egy nagy valami, de őszintén, a felhasználók 99%-as xp-t pakoltat rá a legközelebbi hozzáértővel, ha nem ő maga.@Silenzio + nVidia téma :
Szerintem kihúzzák a válság végéig, csak utána nem lesz annyi erejük fejleszteni - lehet hogy ők kerülnek hátrányba, lehet hogy nem lesz árcsökkentés, lehet hogy az Intel megveszi az egész kócerájt ahogy szokta a jó dolgokkal. -
Jó az a Bulldozer ház, de abba is csak 2 HDD fér?
Woww.. A bemutatott 4 notiból 4 AMD procis.
-
Silenzio
addikt
Nem csak erről van szó. Rohadtul nem tőkeerősek, egy lábbal egyensúlyoznak, mert a chipsetjeik már a kutyának se kellenek. Az fog bekövetkezni ami az Atival is megesett, egy nagyobb hal bekebelezi őket.
A marketingjük meg pocsék. Ha jó lenne nem akarták volna a yokelek nyakába varrni a gtx 240-et és nem warezoltak volna évekig a G92-es architektúrával, és nem olyan főszereplőkkel próbálnák állni a sarat a piacon, amik még mindig 90-120 ezer Ft-ba kerülnek, mert ennyit épeszű ember nem ad ki vga-ra. Félreértés ne essék, nem gyűlölöm őket, 2007-ben jóformán az egyedi életképes dx10-es megoldást ők szolgáltatták. De aztán elég bután egy alig skálázható architektúra kifejlesztésébe fogtak. Jóllehet, teljesítményben ez a széria ráver a konkurenciára, de épp ez lesz a vesztük. A nyers erő nem minden. Megismétlem, szar a marketingjük. Mind árazás, mind piackutatás tekintetében -és itt jön be a GTX széria gyengesége, a rossz piaci skálázhatóság- elszaladt mellettük az egész vga piac.
Zso2: Miféle tisztesség? Nem is használtam ezt a szót. Szerintem elnéztél valamit. Engem nem érdekel a tisztesség, aki nem tájékozódik, mielőtt vásárol, az úgy járt és meg is érdemli. Tisztességes szereplő nincs egy piacgazdaságban. Vannak termékek meg szolgáltatások, van verseny, mindenki kapálózik, a vásárló meg igyekszik jó döntést hozni. Ennyi.
-
Silenzio
addikt
Ha ez így megy tovább az nVidia nem éri meg a válság végét. Fogadni mernék. önerőből nem. Lesz itt még Intel Amd párharc vga fronton!
-
sNORh
addikt
nagyoncsúnya a kis Sapphi hűtése, de az R4 Buldózer nagyonkemény..
-
zed1983
őstag
Színes szagos Gooddrive...4 év alatt nem ajánlott
-
Spancho
senior tag
-
GeGexx
aktív tag
Ez a "GoodDrive" komoly?!
-
salah
tag
4890 lol
-
salah
tag
ilyen háza lesz a barátnőmenek csak rózsaszín
-
Spancho
senior tag
Amugy az Iponban jó árak vannak és nagyon sok ház van náluk ,ez a 2 is elég régóta kapható. Akinek tetszenek nézzék meg [link]
( nem reklám)
-
phpmoli
tag
válasz
gtasystem #15 üzenetére
a toast meghajtoja is dontott. full atx full hosszu vga-val belefer.
aki a toast kabelezesetol felne (mert rengeteg ilyet olvastam), annak egy foto az en kabelezesemrol
en 6300ft-ert vettem.daa-raa: en egy alacsonyabb de melyebb hazat csereltem le toastra, oda jobban fer. azert kellett full-atx, mert a szerveremnek hasznalom, a desktop gepembol kihalt hardverek mennek at bele
-
Typhoon47
senior tag
válasz
shadeofme #30 üzenetére
Nah, ettől a háztól mentsen meg az isten mindenkit. Borzalmasan tré az összeszerelés minősége, egy idő után elkezd nagyon rezonálni az egész. Az meg a pláne, hogy a meghajtókat nem lehet átrendezni..(el vannak számolva a lyukak). Az egész egy zörgős műanyag katyvasz. Soha többé XDL.
-
Nagyon jól néz ki az a Sapphire 4870, csak dobná hozzám valaki
-
Superman
nagyúr
Ami a notebookokat illeti: az MSI VR630-ast szerelik AMD Athlon QL-62-vel és AMD Turion-al is, valamint 3GB memóriával és 250GB-os merevlemezzel. Így mindjárt más lesz a teljesítménye is, meg persze az ára is, de az MSI "Value" szegmensében inkább ezt vettem volna figyelembe.
-
^Clown
addikt
Illatosított pendrive: ha elveszik, szaglással megkereshető
-
adalbert1
veterán
válasz
t72killer #46 üzenetére
Igen, az tényleg nem lenne egy hátrány... Gondolkozom hogy a jelenleg S1+12cm-es venti kombóval hűtött 3850-em le kellene cserélni valami kisebbre, halkabbra és kevesebbet fogyasztóra, úgy hogy a teljesítmény minimum maradjon. Itt jön a képbe a 4670, de ez a 4770 sem lenne rossz... Vagy lehet hogy megvárom az 5-ös szériát.
szerk.: a halkabb alatt teljesen passzívot értek persze.
-
Azért azt megnézném amikor valaki tényleg megkóstolta a pendriveot.
-
-
A HD4890 nem rossz darab, "rossz nyelvek" szerint 1GHz-ig cibálható, ami elég komoly tuningpotenciál az öszes többi (ATI/NV) karival szemben. Én leginkább a kis 40nm-es tesójára, a HD4770-re lennék kíváncsi - remélhetőleg aprópénzért kapunk olyan teljesítményt, amiért egyesek nemrégen még 100ezreket költöttek (9800GTX-SLI és társai
)
-
JanR
addikt
Azer' ezektol az uj VGA-ktol nem dobtam el magam
MOD: Szerelmes .ppt-t is lehet mar ilyen pendrive-on/pendrive-al kuldni
-
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #42 üzenetére
innováció szempontjából sivár piacon szerintem mindenképpen pluszt jelent az egyediség.. az már más kérdés hogy kinek hogy jön be.
'belső elrendezést' írtam nem 'elrendezést'..
nincs túl sok függőleges odd-t alkalmazó gyártó,sőt én nem tudok mégegyet úgyhogy ez szerintem innováció.de lehet hogy igazad van, mindenesetre nekem annak tűnik.Amíg a beépítendő eszközök azonosak a korábbiakkal, addig komoly innováció lehetetlen.
ezzel pedig végképp nem tudok egyetérteni és ecceri felhasználóként tiltakozom.. az a dolguk hogy kitalálják.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #38 üzenetére
Az egyediség nem feltétlenül plusz. Jelen esetben én inkább minusznak érzem.
"többnyire csak az anyagban, belső elrendezésben, névben esetleg egy-két fícsörben térnek el" A függőleges ODD nem elrendezésbeli eltérés? Innovációnak meg nem nevezném. Házak esetén eleve nincs mit innoválni. Amíg a beépítendő eszközök azonosak a korábbiakkal, addig komoly innováció lehetetlen.
-
Henryk
aktív tag
Az a Bulldozer ház így ránézésre elég durva, de ha belegondolunk, hogy egy komolyabb rendszert már nem bírna el, mivel hűtése, bővíthetősége, szerelhetősége, anyaghasználata az ilyen olcsó, csilivili előlapos házaknál a nullához közelít.Nameg kétlen hogy egyáltalán elférne benne a jelenlegi procihűtőm..
Sok gyereknek mezei géphez biztos megfelel,hogy aztán az egész utcának végigmutogathassa hogy milyen "jó" gépe van
De egy izmos összeállítás lazán megsül az ehhez hasonló konzervdobozokban
a "kétemberes" Chieftec szervertornyommal szemben amiben 9 venti dolgozikés ezt semmi másra lenem cserélném, na jó azért egy Lian-li toronyházért talán..
szép próbálkozások, csak a minőségre, használhatóságra keveset adnak.
-
TK36
aktív tag
Jó kis írás. Köszi szépen rudi.
"Nem próbáltuk ki, de a pendrive-ok íze minden bizonnyal nem követi illatukat. Ne tessék megenni!" Legközelebb kérnénk letesztelni.
-
tome.jr
addikt
úgy gondoljuk, hogy a GTX 275 forgalmazása sem lesz túlzottan nyereséges üzlet, aki teheti az AMD kártyái felé fordul majd.
Azért ennyire ne prejudikáljunk már.
Még azt sem tudjuk mibe kerül majd itthon a GTX 275.
-
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #33 üzenetére
szerintem pont az egyedisége a plusz. ha megnézed a kínálatot nagyjából mindegyik ház ugyanolyan. többnyire csak az anyagban, belső elrendezésben, névben esetleg egy-két fícsörben térnek el, de az innováció hiányzik vagy nagyon drága.
ráadásul többnyire mindegyik fehér fekete vagy esetleg szürke..
ezek meg jönnek narancssárga és tsai házakkal és még az optikai is függőleges..
szóval szerintem díjazandó a törekvés.
én bevállalnék egy ilyen bulldozert ferrari pirosban..lehet hogy csak 2 napig bírnám de akkor is..
sokat számít a mélység, én is azt gondoltam hogy inkább alacsony legyen de aztán használat közben kiderült hogy mégis számít hogy mennyire mély a ház..mondjuk nekem asztalon van.
metalfan: egy pajszer vagy egy pisztoly némileg hatékonyabb lenne, de számítógépházzal kétségkívül stílusos..
-
Ste
addikt
na ez az igazi hétvégi hardvercsokor
A gmc házai nagyszerűek, innovatívak még ha túlárazottak is. A Good drive is fantasztikusan jóRemélem mostantól minden hétvégi összeállítás ilyen színvonalú lesz
-
tzsolesz
nagyúr
A legalsó házat mini-hifinek néztem.
Iszonyat milyen házakat kreálnak mostanság.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #26 üzenetére
Ha valamilyen irányban csökkenteni akarnám egy ház méretét, akkor az a magassága lenne. Ezért nem kell feláldozni még a Full ATX kompatibilitást sem, egyszerűen a ház elejébe kell rakni a tápot. [link] A mélysége nem fontos szerintem, egy asztal tipikusan nem kevésbé mély, mint ez a Lian-Li ház (490mm) Esetleg vissza lehet térni a korai ATX tápok megoldásához. [link] (Nem vagyok Lian-Li fan, csak most ezekre emlékszem hirtelenjében.) Mind a kettő alacsonyabb, mint a tipikus mATX torony...
A függőleges ODD miért plusz? Egyedi, de nem plusz szerintem.
shadeofme: Nem tűnik rossznak, de az a ventilátorfelfogatás hátul igencsak idétlen. És a zajnak sem tesz jót. Illetve a zajnak igen, mert az lesz.
-
Vicoo
senior tag
válasz
raszputyin #22 üzenetére
Tudtommal kötelező oprendszert adni a gépekhez, bár láttam már OS nélkülit,talán a PhotoHallban.
shadeofme: Hát ez tényleg jó,mert plexis,na de az oldalán pont a lényeg van eltakarva, a VGA alig látszik ha jól veszem ki,meg a CPU hűtőnek is a felét takarja. Helyette csodaszépen kilátszanak a meghajtóhelyek...
-
v.tom
őstag
Az a pirítós ház már évek óta kapható sok üzletben, polcról. Kicsit későn ért el hozzátok a marketing.
De nem baj. Viszont a bulldozert még nem láttam. De ahogy elnézem, nem is hagytam ki sokat. Ronda, de legalább drága.
-
bambano
titán
-
-
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #25 üzenetére
arra ott van a matx miniház. amit most használok épp..
de a vicc az hogy amennyivel ez alacsonyabb, az r2 annyival kevésbé mély szóval nagyjából ugyanott van a kettő..
de az r2-be atx lap is belemegy.
a plusz pedig a függőleges optikai. (az már más kérdés hogy mennyire működik)
és a kicsit r2d2 dizájn..star wars fanatikusoknak ideális.. -
gtasystem
őstag
nekem tetszik ha egy cég próbál újítani, és adni valami pluszt is relatíve olcsón..
aranyárban könnyű dizájnosnak lenni.
lesz majd valami bulldozer AMD proci is úgyhogy gondolom a névválasztás sem véletlen az új házaknál.bár azok már nem olyan olcsók.de ízlések és pofonok.. röviden tömören..
-
MaciG
addikt
Ezek a pendrive-ok jók lesznek majd a kocsiba a tükörre illatosítónak.
-
raszputyin
senior tag
Ez a FreeDOS egy vicc. Ha nincs energiájuk rátolni egy gépre egy Ubuntut, akkor miért nem hagyják szűzen?
-
Devid_81
félisten
Persze én arra használom őket
Irónikus szerettem volna lenni...nem kell ráülni semmire sem, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy manapság a tescós kilós kenyérbe több anyag van mint egyes mostani új ATX házikóba, ennyi.
És ez elég baj, hogy lassan csak 15-20 ezerért veszel értelmes anyagból házat... -
gabo89
senior tag
nekem gmc-r2-es házam van, nagyon jó ház, valóban vékonyak a lemezei, de ezért könnyebbek is. A szellőzése is jó. ATX méretü alaplap van benne, és egy hd3870 vga. simán elfért. Igaz a beszerelése nehezebb volt mint egy normál háznál, de van még hely benne.
-
Devid_81
félisten
Nos itt nem is igazán erre gondoltam, lehet félre érthetően írtam de nem volt szándékos.
Itt inkább a magas fokú "spóroljunk ki mindenből amit lehet" hozzáállására gondoltam a gyártóknál.
Régebben egy olcsó kategóriás mercury, codegen stb házakban is annyi anyag volt, hogy simán ráülhettél ha akartál, mert kibírt...manapság meg olyan házak vannak már a drágább kategóriában is, amik viccesek...szerk: gtasystem: pofásnak pofás de a mellékelt kép is vicces, ebbe kb microATX lapot rakj, és ne is akarja hosszabb VGA-t az alaplapnál, anyagminősége nem veszi fel a versenyt a visszaválthatós üdítős palackokéval...röviden tömören
-
gtasystem
őstag
nem értek egyet.
a GMC házai nagyon ötletesek és jópofák.
ezért a pénzért mit kapsz? fehér codegent. az jobb?
volt r2-esem nagyon pipec kis ház. pici, jól szellőzik,és kevés pénzért még dizájnt is kap a júzer.
egy bibi van vele hogy csak bepattintós optikaival javasolt használni mert különben beeshet a lemez.ennyi a negatívum.(valószínűleg ezért lett döntött a bulldozeren) anyaghasználat pedig árához képest jó.vannak sokkal silányabb anyagú házak is jóval drágábban.
ja és komoly megvilágítása van szóval este még szép dizájnos is..tetszik a másik két ház is.
végre van valami ötlet is nem csak a szokásos tégla 40e-ért oszt jóvan örülj. -
Zso2
őstag
"Ha pedig a konkurens nem csökkent, akkor miért tenné az AMD?"
Azért, hogy tönkreverje a másikat.. , de mégsem teszi,--->
1. vagy neki se érné meg olcsóbban...
2. kapzsik ők is :-) -
Stiky
senior tag
A pirítós megoldása ötletes. Kérdés, hogy mennyire marad meg benne a lemez?!
-
Warpig
aktív tag
Nekem a 3. ház tetszik leginkább. Bár kissé húzós az ára.
-
Metalfan
senior tag
Toast házat hol lehet megvenni/rendelni?
-
Devid_81
félisten
Dühöngés: Enabled
Jesszus, milyen kecók, R2 Toast van nálunk is pár db, hát izé, nem sok minden van ami mellette szól, apróság idétlen az egész megoldás ahogy van...súlya táp nélkül nincs 2kg (saját sacc, nem mértem) ezeket a házakat is lassan csak a festék tartja össze, fém lemez már nincs lassan, max egy fémgőzölt valami...nem tudom spórolásba meddig képesek elmenni a ház gyártók, de jó áron adják el azt az 1-2kg fémlemezt.
Ezektől csak fokkal viccesebb a kiló alatti 450-500-550 es tápok és rajtuk vigyorog a passzív PFC felirat és egy fél árulkodó jel nincs a tápban ami a PFC lenne.
Dühöngés: Disable -
-
Osynho
addikt
A pirítós kuckónál a vinyók is függőlegesen állnak, ha jól tudom. Ez nem káros nekik?
-
P00By
nagyúr
Bulldozer
-
forgonati
őstag
Az a piritós ház nem rossz. Érdekes ötlet, nem láttam még ilyesmit.
Viszont az illatositott pendrájv... Anyám
Hogy milyen baromságot találnak még ki...
-
azbest
félisten
az első ház nagyon jópofa ötlet
-
Gonosz15
aktív tag
"Nem próbáltuk ki, de a pendrive-ok íze minden bizonnyal nem követi illatukat. Ne tessék megenni!"
Ez aranyos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest