- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
phpmoli
tag
válasz
gtasystem #15 üzenetére
a toast meghajtoja is dontott. full atx full hosszu vga-val belefer.
aki a toast kabelezesetol felne (mert rengeteg ilyet olvastam), annak egy foto az en kabelezesemrol
en 6300ft-ert vettem.daa-raa: en egy alacsonyabb de melyebb hazat csereltem le toastra, oda jobban fer. azert kellett full-atx, mert a szerveremnek hasznalom, a desktop gepembol kihalt hardverek mennek at bele
-
törölt tag
válasz
gtasystem #38 üzenetére
Az egyediség nem feltétlenül plusz. Jelen esetben én inkább minusznak érzem.
"többnyire csak az anyagban, belső elrendezésben, névben esetleg egy-két fícsörben térnek el" A függőleges ODD nem elrendezésbeli eltérés? Innovációnak meg nem nevezném. Házak esetén eleve nincs mit innoválni. Amíg a beépítendő eszközök azonosak a korábbiakkal, addig komoly innováció lehetetlen.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #26 üzenetére
Ha valamilyen irányban csökkenteni akarnám egy ház méretét, akkor az a magassága lenne. Ezért nem kell feláldozni még a Full ATX kompatibilitást sem, egyszerűen a ház elejébe kell rakni a tápot. [link] A mélysége nem fontos szerintem, egy asztal tipikusan nem kevésbé mély, mint ez a Lian-Li ház (490mm) Esetleg vissza lehet térni a korai ATX tápok megoldásához. [link] (Nem vagyok Lian-Li fan, csak most ezekre emlékszem hirtelenjében.) Mind a kettő alacsonyabb, mint a tipikus mATX torony...
A függőleges ODD miért plusz? Egyedi, de nem plusz szerintem.
shadeofme: Nem tűnik rossznak, de az a ventilátorfelfogatás hátul igencsak idétlen. És a zajnak sem tesz jót. Illetve a zajnak igen, mert az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házimozi haladó szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest