- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Szaroztam én bármit is? Csak azt mondtam hogy nekem 80ér nem éri meg, ellentétben a nanoval. Isten őrizz hogy ezek után bármiről is saját véleményt írjak.
Elhiszem hogy szép (mondtam hogy nem az?) elhiszek mindent, sőt.Az én nanom tökjól működik soxor 2 hetet is kibír, pedig gyalulom rendesen. De van hibája annak is. Karcolódik, pl. Aztán a hangszínek, nem elég jók. Hiába van hozzá cx300, azzal is nagy erőkkel kerestem hogy hogy tudom beállítani az ideálist megközelítő hangzást. Ezért fogok váltani hamarosan a d2-re. Tudom, apple szerinted jobb, szerintem meg nem.
De eleve nem véleményt akartam itt közzétenni, ahogy olvas(hat)tad.
Amúgy több éve itunest használok rippelésre windows alatt és semmi bajom vele. Gyors és jó. (Tudom, mac-en minden jobb.) -
raskolnikoff
őstag
Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei
) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...
Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...
-
raskolnikoff
őstag
Csak azt érteném meg hogy miért kell oltani azokat akiknek nem egyezik az ízlésük a tieddel.
hadd idézzek: ugyse értik meg sose...Ha ez megnyugtat jó magyar forintér van egy, a cikkben látható nano-m, amit nem kínában vettem hanem itthon egy apple boltban. És ha te olyan vagy aki a szemével dönt akkor dönts azzal de én az eszemmel és a pénztárcámmal döntöttem (ki is próbáltam!) hogy NEKEM (ez azt jelenti hogy nem neked) NEM (vagyis nem) éri meg az isteni touch.(hidd el tényleg tetszik ahogy kinéz, de mindenre rá lehet unni - ez még nem is lenne baj, csak 80 ezerért már sokba kerül a ráunás - nekem.)
Ez az én véleményem. Nem magyarul beszéltem? -
raskolnikoff
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
De sztem pontosan arról beszélek mint a cikkíró. Kezembe veszem és tényleg frankó meg minden. De a hibái egy idő múlva nekem elég idegesítőek lennének. Ez persze csak én vagyok, de összességében sztem nem egy plecsni alá való a kettő. Vagy nem ugyanabból a szemszögből nézve, talán.
-
raskolnikoff
őstag
Ez a táccs akkor most miért ajánlott? Mert megkérdi hogy le akarod-e törölni a filmet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest