- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"De aki idén akar gépet venni?"
Az most vesz gépet, de én a mostani nagy változások miatt nem vennék (DDR4 -> DDR5 váltás, nagy-kis mag architektúra beindulása)
Én előre meggondolva szoktam gépet venni. 1 éve vettem AM4-et, mert beleszámoltam, hogy a DDR5-nek mire lemegy az ára, elterjed és felfejlődik a végleges formájára a Mhz-eket, késleltetést tekintve az még 2-3 év, szóval maradok DDR4-en jó ideig, aztán majd beleugrok egy kiforrott rendszerbe, mint ahogy most is a legkiforrottabb AM4-et vettem meg B550 lap személyében egy Zen 3 processzorral.
-
-
törölt tag
Hallot e kend az E-waste fogalmáról?
Amikor egy processzor csere elegendő lenne, pl új utasítás készlet miatt, vagy bármely egyéb ok miatt, de ugye nem lehet.
Sokszor nem is lehet kapni az előző generációs lapot sem, hiszen az eladó ellenérdekelt, vagyis hiba esetén nincs mire cserélni.Persze lehet úgy is nézni, hogy ez mind lényegtelen, mert az OEM esetén nincs se proci csere, se Semmi, kidobja az egészet egyben. Az sem jó, csak magyarázatot ad a link megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest