- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"De aki idén akar gépet venni?"
Az most vesz gépet, de én a mostani nagy változások miatt nem vennék (DDR4 -> DDR5 váltás, nagy-kis mag architektúra beindulása)
Én előre meggondolva szoktam gépet venni. 1 éve vettem AM4-et, mert beleszámoltam, hogy a DDR5-nek mire lemegy az ára, elterjed és felfejlődik a végleges formájára a Mhz-eket, késleltetést tekintve az még 2-3 év, szóval maradok DDR4-en jó ideig, aztán majd beleugrok egy kiforrott rendszerbe, mint ahogy most is a legkiforrottabb AM4-et vettem meg B550 lap személyében egy Zen 3 processzorral.
-
-
PuMbA
titán
Igen, szerintem se van a valósággal kapcsolatban arabus, de inkább az a baj, hogy már rég óta. Remélem egyszer körbenéz a valóságba. A profik sem cserélgetik 1 évente a hardvereiket, mert megjött a PCI-E 5.0 vagy bármilyen új dolog. Ilyet a vérpisták csinálnak, akik 1 másodpercig nem bírják ki, hogy a legújabb cucc nincs a kezükben. Arról ne is beszéljünk, hogy a nálunk lehet, hogy van 2,5 gigabites net, de nyugaton nincs, ott a fél gigabitért összerakják a kezüket, mert az se biztos, hogy elérhető.
-
PuMbA
titán
"Mert sok másik felhasználónak ezekre igenis szükségük van és szeretnék."
De miért van szükségük? Valós indokot te se tudsz mondani, azon kívül, hogy van pár ember, aki a halálán van, ha nem a legújabb vagy leggyorsabb cuccokat használja, mert sajnos kompenzálni kell valamit az életében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest