- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PistiSan
addikt
Talán nem annyira off itt.
Sima ADSL 10/0,5mbps
Miért lehet az, hogy feltöltés közben szinte megszakad a netem?
Amikor bekötötték nem volt vele gond, most ha feltöltök valamit a netre, mondjuk youtubera egy videót, vagy egy fájlt akkor nem lehet netezni sem, egyszerűen lehal teljesena net, a feltöltés ugyan úgy megy tovább, ha befejezte a feltöltést ismét minden szuper.
Sávszélesség megvan ha mérek mindig. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Telekom területen az iskolai téli szünet óta esténként eléggé szakadozik a netem, főleg az esti időszakban veszem észre, mert olyankor vagyok itthon.
A bix.hu-t pingelve random elvesznek csomagok, 20 jó, 1 nem, 30 jó, 3 nem, random váltakozva.
Tracerttel egyébként a router után már az első ip címre eldobja a csomagot egyszrere a bixel.
(közvetlen modemmel, és csere modemmel is ugyan ez a helyzet)Amikor ide költöztem májusba, akkor is volt gondom a nettel, akkor sebességgel volt gond, itt vannak képek az akkori állapotról is.
[hsz_3377]Ami nekem feltűnt, hogy az SNR 12,4 ről 6,8-ra esett vissza, a többi szám nem igazán változott.
Mi kell még esetleg ide? SNR monitorozás-t is végeztem, de történt egy kis baleset, és 2 óra futtatás után újraindult a gépem, ezért azok az adatok most elvesztek, a képen a sárga csík egyébként szépen egyenletesen nőtt, 2 kockát ment a sáv, ha szükséges ez a mérés, akkor elvégzem, de meddig futtassam akkor majd? 3 kockányit? (kb 3 óra)
A téli szünet miatt megnőtt net használat okozhat ilyen problémát? Tehát a szünet után talán csillapodik a dolog? Vagy ez nem számít semmit?
-
PistiSan
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Most már megvan a 10-es net ahogy kell.
Fura amúgy, mert a régi szolgáltatóm állította, hogy az új helyen csak 2mb lesz max, azért is bontottam fel velük a szerződést és köttettem be a telekommal a netet.A hivatalos lezárást sms-ben kaptam:
Tisztelt ügyfelünk! ...számú bejelentése hátterében Otthoni internet szolgáltatását érintő berendezés hibát találtunk, ...melyet elhárítottunk.A hivatalos indoklás nem érdekel különösebben, a lényeg hogy jó lett, köszi még egyszer mindenkinek!
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van egy D-LINK DSL-360R T1 ???"E" fekete színű modemem, T1 feliratra emlékszem, az "E"-re nem, de majd megnézem otthon délután.
Alapvetően ritkán van problémám az eszközzel, 10mb-es adsl-em van, kb 100-200kb-al lassabb nálam mint havernál ugyan ez a csomag, van értelme szerintetek próbát tenni egy alternatív fw-vel, vagy ne foglalkozzak vele? Nem tűnik soknak az a 100-200kb, de egy több órás linux iso letöltéskor már van érelme.
Ha van értelme, tudtok esetleg linket adni legújabb fw-hez hozzá?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest