- Magisk
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
AstraCDX #678 üzenetére
A routertech-es firmwareben két főverzióval frissebbek a hálózati meghajtók, mint abban a szoftverben amit most használsz. Biztosra veszem, hogy némi javulást ez már önmagában is kell eredményezzen.
A modem cserét azért helyeztem kilátásba, mert bár a TI7300-as platform amire a 380T épül, a maga idejében jól megépített platform volt, azért eljárt már felette az idő, a Broadcom chipsetes cuccok nagyobb és/vagy stabilabb sebességeket tudnak hozni, de a legfőbb különbség abban van, hogy a TI7300-ra épülő modemek ADSL interfészét semmilyen módon sem lehet finomhangolni, ami különösen probléma esetén nagy segítség tud lenni, több megabitet is lehet adott esetben nyerni ezzel.
Természetesen a routertech-es firmware-t teljesen máshogy kell felrakni, mivel az egy más platform.
"Három Modulation mode-al kísérleteztem, és készítettem képeket, de mint korábban írtam, az ADSL2, és az ADSL2+ eredményei (többszöri mérés után is) teljesen azonosak voltak, ezért csak egy képet tettem fel ."
Ez azt jelenti, hogy az ADSL2+ nem engedélyezett a portodon, különben magasabb becsült sebességeket kellene látnunk a képeken.
"Egyébként csodálkozom, hogy az alaphelyzetben ADSL2+, és 24Mbps képesnek hirdetett DSL-380T modem gyakorlatban nem lenne képes teljesíteni a gyári standardjait ?"
Én olyat még laborkörülmények között sem láttam, hogy egy ADSl2+-os modem összeállt volna 24mega vonalsebességgel. Ezt értsd úgy, hogy a DSLAM és a modem között 3 méter telefonvezeték volt. Asszem ennél ideálisabb körülményt nehéz elképzelni. Itt egyébként sem arról van szó, hogy "nem tudja", hanem hogy a vonali körülményekhez melyik modem mennyire jól alkalmazkodik. A régi 360R-ekben lévő trenchip a legszarabb minden szempontból, utána jön a Ti7300-as platform (360T/380T) ami már elég jó, de nem paraméterezhető, majd pedig a Broadcom chipsettel szerelt termékek (360R T1, 321B stb.) amik élből helyzeti előnnyel indulnak, mivel ugye a Telekomnál központi oldalon is Broadcom chipset van, ezért a két Broadcom cucc tud értelemszerűen a legjobban együttműködni, plusz még jól paraméterezhető is.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest