Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Vonalas telefonod is van az ADSL mellé? Ha van, akkor szakadáskor az ad búgóhangot vagy néma?
Nálam házon belül volt olyan kötéshiba (amit én követtem el), amitől megszakadt vagy nagyon lelassult a net (1-3Mbps). A vonalas telefon ilyenkor nem adott búgóhangot, ha viszont ráhívtam erre a számra, majd 10-15 másodpercnyi kicsöngés után letettem a hívást a net is és a telefonvonal is megjavult. Egy időre. Végül újranyomtam a hibás kötést és azóta minden szép és jó.
A képen látható 2-3 durva minőségromlás (vagy teljes szakadás?) csak 15-30 másodperces. Azokat Te csináltad (pl. kábel kihúzása a modemből) vagy "magától" történt? Ha a szakadás hosszabb ideig fennáll és pl. a modem újraindítása sem segít, esetleg ki lehetne próbálni egy QLN tesztet az xDSLinfo 1.99beta-val 5 másodperces mintavételt beállítva, és össze lehetne hasonlítani az ott látott QLN grafikont pl az előző képeden látható QLN grafikonnal, hogy nincsenek-e benne ahhoz képest fura eltérések (sok zajcsúcs, vagy egységesen több decibeles eltérés minden vivőn). Ha jól emlékszem ez a QLN teszt csak a dchard-féle szoftverrel működött nálam, a gyárival nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest