Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Mivel lejárt a szerkesztési idő, így kénytelen vagyok megint választ írni
Szóval jelenleg itt tartok:
Szerinted ez még javítható vhogy, vagy egyáltalán érdemes javítani?
Egyébként azért kérdezem, mert jelenleg kb 4 méternyi fali kábel van feltekerve (mivel a modem eredetileg máshol volt és még nem volt szívem eldarabolni), valamint még ebbe csatlakozik a gyári kb 1 méteres lapos "lengő" kábel. Ezen viszont változtatni akarok, mert ez a sok vezeték nem csak ronda látvány, de sztem feleslegesen rontja a vonalat is. Nagy hülyeséget viszont nem akarok csinálni így a biztonság kedvéért kérdezek, valamint a padláson a magentás szakik is érdekesen oldották meg a problémákat. A régi "fehér" vezeték a padláson kb 1 méterre a külső csatlakozástól el lett vágva (az ok mindegy, lényeg az, hogy régebben ez el lett vágva) és amikor tavaly kihúztak új vezetéket, akkor szimplán csak hozzászigszalagozták az új vezetéket és "nesze paraszt, használd" módon le is tudták a problémát (ezt másnap láttam sajnos). Esetleg ha ezt a megoldást felváltanám azzal, hogy visszahúzok kb 1-másfél métert a mostani feleslegből és közvetlenül kötném az utcai vezetékhez, az szted járható út? (magentásokat nem hívnék ezért, mert tavaly azt is be akarták adni, hogy 5 mbitnél többet nem lehet nálam elérni, ezért is mérek állandóan 12-13-at...).
-
Fefy
csendes tag
Bocsi, hogy csak most írok, de a helyzet a következő volt: A víruskergetőm + a winem szívatott meg
A k..g avast vmi miatt megfogtam a gui script-jeit, így az nvram-ba a semmin kívül más nem íródott bele. Továbbá a win se állt a helyzet magaslatán, de másik gépem kipróbálva, már rendben volt a dolog
Most már az nvram is normális értéket mutat. Amint ráböktem a mentésre már egyből megjelent az nvram tartalma is, szóval minden happy
Habár az SNR értéke elég gyér letöltés irányába (9.4dB, up irányba a 15.4-el már meg tudok barátkozni), de ezzel majd játszok egy keveset
(egyébként a dsl ledjének manuális bekapcsolására nincs vmi parancs?
(ez csak egy költői kérdés volt
)) Egyébként köszi a türelmet, így már minden korrektül működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest