Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt hittem, hogy a 360R nél az adsl2 feliratú számít ujnak.mert pár hete sikerült egy olyat beszereznem, amivel sokkal jobb feltöltési sebességet értem el.A probléma az, hogy bizonyos időközönként megszakad a net és a wifi kapcsolatnál pedig megjelenik a nincs internetkapcsolat felirat.A router ki lett cserélve, mert a ledek néha kialudtak meg ilyesmi ,de maga a net szakadozása nem szűnt meg.Van amikor egy hétig jó, de olyan is van, hogy naponta töbször is elmegy.OLyat is csinált, hogy nem hozott be semmilyenm weboldalt, vagy csak nehezen , de közben az msn illetve a torrent is gond nélkül ment.Felhívtam a T-home ügyfélszolgálatát , ahol azt sakkozták ki , hogy nem bírja a vonalam a 15 megabitet igy visszavettek 5 megára.De ekkora sebesség meg kb semmire nem elég és gyorsan telefonáltam neki, vissza is raktak, de a probléma továbbra is fent áll.Kijönni nem akarnak, mert egyszerűbb visszarakni mint a hibát elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest