Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt hittem, hogy a 360R nél az adsl2 feliratú számít ujnak.mert pár hete sikerült egy olyat beszereznem, amivel sokkal jobb feltöltési sebességet értem el.A probléma az, hogy bizonyos időközönként megszakad a net és a wifi kapcsolatnál pedig megjelenik a nincs internetkapcsolat felirat.A router ki lett cserélve, mert a ledek néha kialudtak meg ilyesmi ,de maga a net szakadozása nem szűnt meg.Van amikor egy hétig jó, de olyan is van, hogy naponta töbször is elmegy.OLyat is csinált, hogy nem hozott be semmilyenm weboldalt, vagy csak nehezen , de közben az msn illetve a torrent is gond nélkül ment.Felhívtam a T-home ügyfélszolgálatát , ahol azt sakkozták ki , hogy nem bírja a vonalam a 15 megabitet igy visszavettek 5 megára.De ekkora sebesség meg kb semmire nem elég és gyorsan telefonáltam neki, vissza is raktak, de a probléma továbbra is fent áll.Kijönni nem akarnak, mert egyszerűbb visszarakni mint a hibát elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest