- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A HMD készülékekre is megérkezett az Android 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz holozis_HUN #11 üzenetére
Snapdragon 615: 86fokos volt háttérben futó böngészővel miközben ment a kamera.
Most 835-öt használok. Ez 40körül mozog. -
doooo
veterán
"Carrier aggregation (CA) combines a given number of component carriers with various bandwidths, improving data transfer rates and network performance. By increasing the aggregation capability from the previous model’s five bandwidths to six, the new LTE modem technology will offer faster yet more stable data transfers."
Voilà!
-
Kasya
nagyúr
Nincs kedvem googlizni. Mi az a 6CA?
-
Róby
csendes tag
Jogos! Jó lenne ha tudatosodna a felhasználókban hogy valójába milyen sok zsenialitást és tudást igényel az eszköz megépítése mielött szídja. Márkától függetlenül!
[ Szerkesztve ]
A telefonom erősebb mint a laptopom.. mi lesz itt tíz év múlva?!?! Mikor a galaxy nexus volt a legerősebb mobil, nem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a fejlődés! :D (Iphone Xs)
-
Teal'C
veterán
Hát igen eléggé ott vannak, nem mindig a legolcsóbbak vagy épp a legjobbak de van tehetségük az tuti.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
hemaka
nagyúr
válasz csakany2001 #17 üzenetére
Nekem anno a ceges Z5 azert ment tonkre, mert 4G-n kuldtem at ugy 150 kepet mailben es kozben ugy felforrosodott, hogy a szigeteles kijott belole. Utana meg vittem volna megint be a medencebe fotokat csinalni, rottyyy....
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
csakany2001
senior tag
A 6P-ből valóban bootloop-os lett néhány példány és térítéskép kaptak Pixel-t.
A bootloop oka pedig a nagyon magas hő volt(SD808 és 810 esetén is jelen van/volt), nem bírta a forrasztás, bár szerintem ezt tudod.(frissítés közben adták meg magukat jellemzően)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
amoledus
aktív tag
Tapasztalatbol, szervizben dolgozom es rengeteg lg g3 g4-et hoztak javitasra proci hibaval ("bootloop") , egy ideig reballoztuk is oket ,de sok maghibas volt koztuk....a note4 topikban olvashato ,hogy az exynos procis teloknak semmi baja, ellenben a qualcomm verziok sorra halnak be ,de ezek mellett hoznak mostansag eleg sok sony z5-ot is markatol fuggetlenul procibajuk van ,es kozos,hogy qualcomm 800-as szeria
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Segal
veterán
Ezt sajna en is besz*ptam egy letv x900-al. A kezdeti lelkesedes hamar alabbhagyott amikor komolyabb jatekoknal nagyon durvan visszalassult a telefon mert nem birta...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Hegasus
senior tag
hát na, valamit azért csak tudnak.
troll on
bírákat megkenniWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
ctvagyok
őstag
Sajnos van ismerősöm akinek a G3 ugyanúgy bootloopos lett mint a G4-em nálam. Bár szerintem itt inkább az LG a hibás, aki túlságosan elengedte a proci hőmérsékleteket, vagy nem volt képes a rendesen a beépítés minőségét biztosítani. Legalábbis nekem ez az elméletem. Bár a Huawei Nexusa is bootloopos lett, a 808 és a 810 valóban lehetett gond, ha nem szabályozták le őket.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
szep, mar rezsora is osztanak dijakat?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
félisten
válasz MikeWazowski #1 üzenetére
Mindig rohogok, amikor valaki a forumon ugral, hogy a Samsung/Apple/Google/MS 'nem eleg innovativ', meg 'meh', kozben meg mittudomen, egy A11-en vagy Exyonoson olyan mernokok tomkelege dolgozik, akikbol mondjuk Magyarorszagon van 2.
while (!sleep) sheep++;
-
ROBOTER
addikt
Hát igen, csak töltés szinten monokróm CCD-nél ez könnyű volt,.Bayer CFA esetén már picit másképp kell a gyűjtőregisztereket kialakítani, de az is viszonylag egyszerű.
CMOS-nál, ami a mai szenzorok alapja, hardveresen (pixel töltés szinten) összevonni spéci pixel-áramköri kialakítással lehet. Kiolvasás után utólag összeadni nem egyenértékű ezzel. A hardveres megoldás több tranzisztort igényel, az több hely, ehhez kellett a BSI vagy a több réteg, hogy ne a hasznos felületet csökkentsék..
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
Ideje lenne mar csak sajat exynos-t hasznalni ahol csak lehet mert a qualcomm tulmelegedos hibas procijaival nem a legjobb az elettartam pl n910f note 4 lg-nel g3 g4 szeria idozitett bomba procik...
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
ROBOTER
addikt
" Ígéretes a Samsung ISOCELL Slim 2x7 kameraszenzor is, ami 24 millió, 0,9 mikronos pixelt használ tetracell és remosaic technológiák kombinálásával szimulálva nagyobb pixelméretes teljesítményt."
Ha jól értem az eredeti cikket, a tetracell nem más, mint pixel-binning (pixel összevonás rossz fényviszonyoknál), a re-mosaic pedig ehhez tartozik, egy nagyítás (interpoláció), hogy az eredeti képméretet kapd, ne a negyedét.
-
MikeWazowski
veterán
Gratula nekik. Lehet szidni őket, de azért tudnak...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest