- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Rengeteg alaplappal volt dolgom és ez a Realtek 892 szvsz verhetetlen ebben az árkategóriában. Maxra tolva a hangerőt kevesebb a zaj (szinte nincs is), mint volt az Audigy 4-el. A fülest most kipróbáltam a kedvedért, de maxra tolva zavaróan hangos volt, szerintem nincs semmi gond vele. Talán nem volt fent nálad rendesen a driver a realtek hd audio managerrel? Bár nem hinném. Ott külön lehet adagolni a hangot az elülső kimenetre.
Digitálist hangot elvileg a HDMI-n tudja, csak beállítás kérdése , de nem próbáltam. Digitális jelre ott a digitális kimenet. Amúgy ezt a B75 Pro3-M (vagy a sima Pro3) deszkát bátran ajánlom, ezért a pénzért szuper, mindössze a tuning nem az erőssége.Ja és ne felejtsük el, hogy még mindig alap kategóriáról van szó, abba a dedikált vga nem fér bele.
-
proci985
MODERÁTOR
gyakorlatban php/sql/asp/c++ beadandót csináltam már az EEE 1018pmen, amibe a maximális berakható 2gb memória van. eclipse, visual studio szintén ok, bár a kompilációs idő kissé magas (ami szerintem az atom sara), de SSDvel azért meglepően szépen tartotta magát a rendszer a célra is. a félreértések elkerülése végett azért megjegyezném, hogy az asztali gépemhez képest lassú, de a hordozhatósága és a magas akuidő miatt elnézem a hibáit.
azért egy infos/cadet használó rendszerint tisztában szokott vele lenni, hogy nem elég egy belépő gép a célra. oké, nekem is van egy csoporttársam, aki nem magának rakta össze az asztaliját, de mindenki más vagy laptopozik, vagy system builder (jelenleg egy ember van, aki nem multimonitorozik pl).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- Acer notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest