- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #250 üzenetére
Végül is előbb-utóbb sokat evő laggoló netező x@rrá válás minden csúcsgép sorsa.
Azért optimista vagyok 2xxx és 3xxx között alig 10% különbség van és az !ntel nem igazán fog kiadni semmi ütőset amíg az AMD ennyire le van maradva hatékonyság és teljesítmény terén; egy jobb alaplappal(amim pont nincs pedig csak 1 ezres és egy eladó különbségén múlott volna) már van Lucid Virtuo támogatás ami dob kicsit a grafikus teljesítményen, így a GPU életidejét is kitolja(bár GTX560=HD 7770+10% és majdnem +60W fogyasztás, de minden csak azon múlik mennyiért veszi + az ember, én pl HD 7770 áron) Többnyire HD felbontáson játszom, a nagyobb felbontás sem szünteti meg a recéket(sem az élsimítás) csak kritikusabb szem kell hozzá, moniton blur ami tényleg segít(de megvannak a hátrányai)
3 éve még játékra használtam a PIII-nak megfelelő Sempron+9600 XT alapú kacatomat is(720 p-ben mikre nem képesek a régi cuccok), de mikor találkoztam egy játékkal ami el sem indul, ment a süllyesztőbe.
Borisz76: Ha a pénz nem akadály. Egy HDD-t azért tegyél bele, hogy azon legyenek a különböző programok és a Windows Temp mappái és az legyen a torrentbolt bevásárlókosara, jót tesz az élettartamnak.
-
_Oscar
tag
válasz
Dr.FantastiK #246 üzenetére
Igen, beleteheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest