Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Már előre látom, hogy ellepik majd a hardveraprót a bérelt készülékek küszöbgaranciával...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
7Heads Drago #10 üzenetére
Dzsunka hírek elsőbbséget élveznek.
-
7Heads Drago
veterán
Kicsit lassú lett ez az oldal. Jó pár napja olvastam márt ezt máshol. Remélem nem veszi ezt magára senki se. Régen itt tényleg friss híreket kaptunk, de az már a múlt sajnos. Persze tudom sok a hír és fel van gyorsulva a világ.
Az egész a pénzlehúzásról szól. Aki akarta eddig is megvette, az Apple meg sose volt jótékonysági intézmény. Ami máshol 10 dollár az náluk 20. Én nem várnék ettől sok javulást a piacon. Tényleg örülnék neki ha ez értelmes konstrukció lenne. -
aujjobba
addikt
Nezzunk egy esetet, megveszel egy 300ezres telefont, hasznalod ket evig, majd eladod 100ert (aztan veszed belole a kovetkezot).
Akkor gyakorlatilag ket evig bereltel egy telefont osszesen 200ezerert, ami havi 8 333 Ft.
Ha ennel olcsobb lesz a hardver-elofizetes, az szamomra sem elonytelen. -
janeszgol
félisten
Így lehet majd pofozni az eladási számokat. Bérléssel.
-
joey04
titán
ez nem egy hülye ötlet
-
aujjobba
addikt
Az EasyUpdate egy kozel 10%-os THM-mel futo aruhitelbol, es a vegen garantaltan X osszegu visszavasarlasbol all. Lehet kenyelmes, mert csak beviszed a telefont es kihozod az ujat, de penzugyileg nem a legjobb.
Ertsd: 300ezres telefont veszel, 2 evig fizeted a hitelt mondjuk 200ezer forintra, a vegen az iStyle visszavasarolja a keszuleket toled 100ert (hasra utottem a szamokkal, nagyjabol igy van).
A kenyelmi faktort leszedve jobban jarok, ha a 300-ra veszek fel 0%-os hitelt, es a vegen magam adom el a telefont, magasabb aron mint amennyiert az iStyle venne vissza.
-
ultrasound
tag
Üzletileg biztos, hogy jól ki van fejlesztve a modell részükről. Tuti, hogy ezen formában - profitmaximalizálás jelszava alatt - jelentősebb bevételre tesznek szert, persze az átlag felhasználó kárára. Nem beszélve a könnyebb anyagi befolyásolhatóságról, ha valami kell pluszban fizess érte havonta, különben lekapcsoljuk az opciót!
-
Mustaros
aktív tag
Ebben az országban ez se működne.. szép szép, de haladjunk tovább..
-
törölt tag
Érdekes elképzlés,ugye van már az Apple-nek egy iPhone Upgrade Program-ja,ahol csak "bérelni" lehet a telefont,majd 1 év után visszaadja az ember az újért cserébe,havi ~12ezer Ft.-ért. Viszont ha jól tudom nálunk ez a szolgáltatás nem elérhető,így valószínűnek tartom,h ez szintén nem lesz.
-
gunner93
csendes tag
Gondolom a koncepció az az lesz, mint a Googlenél a Pixel Pass All in One, az 45 dollárnál kezdődik, de YT (Music) Premium, 200 GB Google One, Care és még Play Pass is van benne. A Prora is csak 55 dollár két évre. Ha elérhető lenne nálunk, vagy találtam volna már megoldást, hogy hozzáférjek, lenne is, de egyelőre USA only.
Ha az Apple elhozna hasonlót hozzánk is, először fontolnám meg úgy igazán, hogy iPhone-ra váltsak. Már az EasyUpgrade is elég érdekesnek tűnik, de ez sokkkal jobban hangzik annál is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elvileg már nem csak szolgáltatásokra lehet majd előfizetni az Apple-nél, de a legújabb iPhone-okra is.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest