Új, előfizetéses rendszeren dolgozik az Apple

Elvileg már nem csak szolgáltatásokra lehet majd előfizetni az Apple-nél, de a legújabb iPhone-okra is.

A Bloomberg értesülései szerint az Apple már idén bevezetheti a kvázi iPhone-előfizetést, ami lényegét tekintve azt jelenti, hogy a felhasználók egy meghatározott összegű havidíjért cserébe jogosultak a legújabb Apple modellekre, amint azok elérhetővé válnak a piacon. Részletfizetéses konstrukciók jelenleg is léteznek, de itt ugye nem a készülék értékét osztják fel adott időegységre.

Papíron a legújabb 4/64 GB-os SE sem jön ki a feltételezett havidíj összértékéből, kíváncsiak lennénk a további részletekre.
Papíron a legújabb 4/64 GB-os SE sem jön ki a feltételezett havidíj összértékéből, kíváncsiak lennénk a további részletekre. [+]

Az előfizetés a felhasználók Apple ID-jához kapcsolódik, és természetesen kibővíthető az Apple Care-rel és a gyártó egyéb szolgáltatásaival. A Bloomberg elemzőjének várakozásai alapján a szolgáltatás év végén vagy 2023 elején indulhat, később pedig feltehetően kiterjesztik az Apple által gyártott többi hardverre is, mint az iPad, a MacBook és Apple Watch szériák. Az előfizetés díja 20 és 40 dollár között lehet, olyan részletekről viszont, hogy mi történik, ha valaki félúton felmondja a szolgáltatást, vagy, hogy mekkora kiegészítő kedvezményre jogosít majd az előfizetés (mert ugye havi 40 dollár egy éven keresztül még mindig elég messze van egy új iPhone árától), egyelőre nem volt szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés