- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
A videoban azt mondja el a srác, hogy feher alapon ha belenagyit egy szovegbe akkor torzabbak a betuk mint egy samsungon. Melleteve egy samsung amoledet max fényerőn a Huawei halovanyabb. Ő sem erti miért.
-
kiszu
senior tag
válasz
beyruth82 #892 üzenetére
Remélem, tényleg csak azzal az egy demo készülékkel van valami. Bejottem a westendbe, hátha van itt is kirakva. De nincs, csak lite. Viszont ba mate 9 kijelzoje nagyon szép. Nem tudom elhinni, hogy visszalepne a 10pro ilyen téren. Talán jövőhéten lesz mashol is kirakva
-
kiszu
senior tag
Hajajj.... Mate 10pro nem lesz.
Nem tetszik a kijelző. Konkretan mellétéve egy honor 9 képernyője szebb nekem. Ez az amoled nem egy ájulás. Probaltam melegebb színprofillal, max fenyerovel és semmi amoledes elmeny nincs. Huuu, de sajnalom, mert a Honor 8 at nagyon imádom és még ma is imadom a kijelzojet. Francba -
kiszu
senior tag
Most megyek a Duna plazaba, kifejezetten ezért. Nagyon kíváncsi leszek nekem mit mutat
-
kiszu
senior tag
Ez eszméletlen jó ajánlat. Nekem eddig korlatlan beszélgetésem volt és mellé külön mobilnetes kártya. Fontos volt a dual sim, de mostmar végre egy kartyaban van minden 16500 ert. Kevesebbet fizetek mint eddig. Az se gond ha mégis singke sim lesz. De, elvileg, ha jobban belegondolok nov 14 ig elorendelheto és most sincs raktaron. Az iphone x is elorendelheto és nincs raktáron.
-
kiszu
senior tag
Nekem meg az az aggodalmam, hogy nov 13.an jár le a husegem, vagyis február 13.an,de ugye 3 hónappal előtte már vehetek uj telefont. Full korlatlan csonaggal vagyok, mert az otthoni 3db telekomos szolgalatatas miatt 16500ft ot kell fizetnem 22000 helyett. Ebben a csomagban ingyen elhozhatonam a Mate 10pro-t, csak lesz egy napom rá 14.én elorendelni Remélem még lesz készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged