- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Így már értem. Elég meredeknek is éreztem azt a 10%-ot még említés szintjén is. Szegény Ati-AMD már régen lehúzhatta volna a rolót, ha ez így lenne, annyit romlott volna az ázsiója még a fan-ok között is. Bár továbbra is egy a tanulság. Akinek fontos a zajszint (és nem akar utólagos vízhűtést) az ne vegyen ref.-eket és akkor jó eséllyel nincs lutri, hogy milyen hangja lesz, legalábbis nem akkora a veszély.
-
imibogyo
veterán
És én nem ezt írtam?
"Az egyébként el tudom képzelni, vagy fogadni, hogy történelmileg átlagban több a rossz ref. hűtő AMD kártyákon, mint NV-ken". Írtam is, hogy ez simán lehet.
Ami ellen én "tiltakoztam", hogy: "az NV kártyáknál a ref példányok hűtése is bőven vállalható". Ez így ebben a formában nem igaz, mert azt sugallja, hogy szinte minden NV minden generációs ref. hűtése ilyen. Ami pedig logikusan nem így van. Például csak saját tapasztalatból 3-at tudtam felhozni a 9 NV kártyámból és ezek csak azok amik azonnal eszembe jutottak, hogy nagyon hangosak voltak.
a hangsúly nem a számokon hanem az arányokon van...
Te miből számolsz arányokat, ha nem számokból? A 10%-ot meg én nem tudom elfogadni, mert elég sok kártyám volt és messze nem ez a tapasztalatom. Hajlok afelé (ahogy az előző hsz.-emben is), ahogy az emlékeimben kutatok, hogy talán több Ati-AMD kártyának a hangjával volt bajom, mint ahány NV-ssel, de hogy nem volt mondjuk az elmúlt 6-10 év alatt 8x annyi gondom velük az biztos, persze továbbra is ref. kártyákról beszélve. Gyári nem ref. pedig egy teljesen más tészta. -
KAMELOT
titán
Ez egy jó kérdés. Itt 290X-el akar vesenybe szállni miközben mindenki kihagyta a 7990-et.
1 gpu vs. 1 gpu és 2 gpu vs. 2 gpu. Ez nem tudom milyen hír akart lenni, hogy a 2 gpu-t állítsák szembe a 1 gpu-val?!?!?(#76) Motion_Blur: Hangos az inkább egyéni vélemény kitudja milyen hűtővel. DCII hűtőnél max terhelésen 30%-os ventinél is alig hallani valamit. Pedig nem zárt a házam. Inkább a proci ventit hallom jobban mint a DCII-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest