- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #85 üzenetére
1. Én tuti ref kártyát nem veszek ha csak nem blokkot rakok rá.
2. Mielőtt veszünk valamit alaposan körbenézünk. Pont ez végett nem vettem refes 290/290X
3. Majd ha teljesen helyereáll az egész MANTLE + driver + hőfokok akkor okosabbak leszünk, hogy melyik is a jobb.
4. Nekem 7970 van eddig 1x sem fagyott be kivéve tuningnál amikor is nem bírta! (de ez csak prób volt)
5. Az, hogy neked befagyott valami más hiba lehetett. -
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
Ez egy jó kérdés. Itt 290X-el akar vesenybe szállni miközben mindenki kihagyta a 7990-et.
1 gpu vs. 1 gpu és 2 gpu vs. 2 gpu. Ez nem tudom milyen hír akart lenni, hogy a 2 gpu-t állítsák szembe a 1 gpu-val?!?!?(#76) Motion_Blur: Hangos az inkább egyéni vélemény kitudja milyen hűtővel. DCII hűtőnél max terhelésen 30%-os ventinél is alig hallani valamit. Pedig nem zárt a házam. Inkább a proci ventit hallom jobban mint a DCII-t.
-
KAMELOT
titán
Mi biztos nem vagyunk hülyék mert nem vesszük meg.
Igen ott megveszik ahol 1000 dollár marad feleslegesen havonta! Csak az nagyon messze van. Azt is meg kell hagyni, hogy ez nem erre a piacra készül hanem USA, Kína, Japán és a többi gyorsan fejlődő állam. Itt talán pár ember ha megveszi! Más lenne a gondolkosámenet ha nem kuporgatni kéne a konfigra a pénzt. És ha még csak a konfigra kéne!? -
KAMELOT
titán
EZ jó drága lesz! És ezzel akarnak szembe szállni?
Ennek semmi értelme! Habár lesznek akik megveszik, de 5-600ruso különbség az nem kevés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest