- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Dotahpakeb #168 üzenetére
Szintén ezeket preferálom, és mindig azzal kezdem: jobbnak tűnik-e mint az X10 (képminőség+használat). Hááát...
Munkatársam nagyon várta ezt, engem is érdekelt, de a csoda elmaradt. -
k1csi
senior tag
válasz
Dotahpakeb #168 üzenetére
Bocs, de ennek a listának egy eleme sem teljesíti azt a kritériumot amit írtam (sőt kategóriában sincs) nem beszélve arról, hogy bruttó és nettó is messze van a tucattól.
-
k1csi
senior tag
válasz
Dotahpakeb #163 üzenetére
Sorolhatnék ezen az áron tucatnyi fgépet, ami ingerelne előbb vásárlásra.
Mivel év vége előtt szeretnék valamit ebben a kategóriában (nagyszenzoros, fényerős csúcskompakt) kíváncsian várom a listát, de tényleg (lehetőleg tudjon 24mm ekv. gyutávot).
SLR/DSLR rendszerem már van egy ideje, szóval az nem érdekel.
MILC kategóriában is fel vagyok szerelve (mFT), szóval azokat a tippeket is kihagynám.Ne gyere azzal, hogy ezek mellett nincs szükség erre a kategóriára. Nekem van olyan alkalom, amikor jó lenne (ez akár lehet személyes preferencia is). Pl. legutóbbi síelésnél (nem ez lenne az egyetlen alkalom, ne korlátozzuk le erre) a DSLR a kocsiig sem jutott el (induláskor). A MILC a hegylábáig jutott, onnan a 10 éves kompakt jött velünk (azt sem én vittem jó okkal, de most lényegtelen).
A többi gépet is megnéztem többek között azon a Japán oldalon is amit linkeltem, olyan hatalmas különbséget nem láttam, de lehet a szememmel vagy a monitorjaimmal van a baj...
Szóval ez is kb. azt hozza mint a többi a kategóriában. Hogy ez miért lenne ciki azt nem látom, erről nem diskurálnék mélyebben mert nem éri meg a ráfordított időt.
Ijk
Annyira RAW fájlokkal nem vacakolnék, annál a szobros képnél sem tartom semmivel használhatóbbnak a feldolgozottat mégha pl. kevesebb is a vignetta stb.
Egyébként én is min. végig f/1.0 nagyszenzoros kompaktot szeretnék ekv. 24-200 gyutávval valamivel kisebb méretben max. ötvené' stb., de mivel ilyen nincs (valaki szóljon má' ha mégis lát egyet) próbálok valami más kompromisszumot találni (nem állítom, hogy ezzel a géppel sikerülne...) -
k1csi
senior tag
válasz
Dotahpakeb #157 üzenetére
Miért is?
Persze lehet csak nem fogtam mit szerettél volna írni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest