- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
blue01song #61 üzenetére
Semelyik kártyához nem tudsz kézzel hozzáérni, már 55-60C is égeti a kezet...
Nekem is 1080ftw van, még sem sírok. A sok karorvendő troll pedig moderalhatná magát... -
EVL2
aktív tag
válasz
blue01song #51 üzenetére
Ne izgulj csak maradj higgadt és jól fognak alakulni a dolgok. Mondom ezt én aki pc hipochonder vagyok.
-
Bird
addikt
válasz
blue01song #46 üzenetére
Szerintem túlpörgőd a dolgot.... Nem tömegével jön elő a cikkben szereplő extremitás. Én feltenném a biost szerintem megoldja a problémát. Én úgy gondolom szoftveresen sikerül(t) felülkerekedni a nehézségeken.
-
EVL2
aktív tag
válasz
blue01song #46 üzenetére
Szerintem mielőtt be pánikolsz teszteld le rendesen a kártyádat.
A Micron-os balhé valószínűleg téged nagyívben elkerül mivel nem hiszem hogy tuningolnád és feszegetnéd a vga-d határait (a kérdéseidből gondolom ,de attól még lehet hogy szoktál tuningolni) Ez a memóriahiba főleg tuning alatt bukik ki ritka hogy alap órajelen jelentkezne.Az aktuális probléma meg laikuskét elég nehezen ellenőrizhető. Vagy megrendeled az említett hőkamerát vagy valami más módon (hőmérő, tapintás stb... ) megpróbálod megsaccolni a vrm hőfokát.
Ennél már valószínűbb hogy melegebb lesz az elfogadhatónál a helyzet.1.Ha mindezeket megtetted és a probléma nem áll fent akkor csak ellátogatnék a helyedbe az evga oldalára és azért biztos ami biztos rendelnék egy hűpadot.
2.Ha mindezeket megtetted és a probléma fennáll. Akkor vagy megrendeled a hővezető cuclit és frissíted a bioszt amint az megjelenik vagy elviszed a boltba ahol kéred a garanciális javítását.
3. Ha nagy a baj és rendesek a boltosok választhatsz másik kártyát (a boltosok nem mindig rendesek) és egy másik gyártótól származó 1070-et veszel amit előtte jól átgondolsz és lecsekkolod hogy ki az aki nem Micronos és nem cw-s meg főleg nem ratyi hűtéssel adja el a kártyáit.
-
-Alvin-
tag
válasz
blue01song #46 üzenetére
-
demmer123
őstag
válasz
blue01song #46 üzenetére
Ha már meg van a kártya fölösleges ez miatt lecserélni.Ne adj isten tönkre menne ez miatt a kártyád amit kétlek akkor az EVGA-nal tudod garaiztatni.Majd nyáron ha lesz kereted el adod és veszel majd egy másik kártyát elvileg akkor jönnek a 2000 szériák.
-
EVL2
aktív tag
válasz
blue01song #42 üzenetére
Nem tudod lemérni semmilyen szoftverrel.
Az EVGA kijelentette hogy a jövőben minden vga-hoz adni fog egy hőkamerát és a már megvásárolt 1060, 1070, 1080 kártyákhoz ingyen igényelhető csak egy gyors regisztráció és a számláról készült fotót szükséges hozzá.
Persze hogy nem igaz de olyan segítőkészek hogy simán kinézném belőlük.
Nehogy "felfújátok a témát" mert itt simán megköveznek titeket, velem már megtették egy előző topikban.
HAJRÁ EVGA HAJRÁ! (talán most már nem figyelnek) -
Feruendios
tag
válasz
blue01song #3 üzenetére
Nem a GPU melegszik hanem mellete valami tehát, nagyon ajánlott felteni a BIOS updatet mert hiába 70 fokos a GPU ha közben kigyulad a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest