Új hozzászólás Aktív témák
-
A vieokódolás és a tömörítés, tervezés lehet az a terület, ahol a több mag számít. Rendereléseknél, CAD programoknál a több mag = jobb hatékonyság lesz érvényben Pl: a 12-es ArchiCAD 8 cpu-t tud kezelni, vagyis két quad-ot összerakva még gyorsabb lesz. Vagy ott van az XSI, ami olyan szinten képes több gépet, CPU-t kezelni, ami már-már megdöbbentő. 2 master géppel akár 12 CPU-t is kihasznál (kisebb render farm
). És ezek otthon is kiépíthetőek ma már, nem kell render farmokra gondolni.
Ahogy előttem írták: a kérdés csupán az, szüksége van-e az illetőnek a több magra vagy sem. Egy irodai gépbe pl. felesleges, mert attól nem megy jobban a Word.
Más.
Én igazán egy dologra lennék kíváncsi ezekkel az új jövevényekkel kapcsolatban, a fogyasztásra. Erről lehet már tudni valamit? Sehol nem találtam adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest